KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli

18-05-2020 |

Afbeelding

Voor het zesde jaar op rij verhogen KPN en Ziggo de internet en tv tarieven. De tariefswijziging gaat is per 1 juli. De reden? Onder andere de uitbreiding van het landelijke netwerk en de bijkomende kosten voor de infrastructuur. Klanten van KPN en Ziggo betalen daardoor fors meer per jaar.
Hogere kosten voor internet en tv


De klanten van KPN betalen per 1 juli 2,6 procent meer per jaar, gemiddeld 18 euro per pakket. Klanten van Ziggo zijn duurder uit. De tarieven van Ziggo stijgen met 3,4 procent, gemiddeld bijna 23 euro per pakket. De verhoogde tarieven gelden voor de internet- en tv pakketten van de twee aanbieders.

De woordvoerder van Ziggo - de heer Den Heijer - zegt over de tariefsverhoging “Dit is noodzakelijk, omdat er steeds hogere eisen aan worden gesteld en de infrastructuur cruciaal is voor de samenleving. Internet wordt volop gebruikt voor video, videobellen, gaming, online werken en shoppen. Ook maken we van steeds meer apparaten gebruik, vaak tegelijkertijd.”

Overstappen loont


Veel Nederlanders stappen nauwelijks over op een nieuwe aanbieder. Eenmaal een contract afgesloten, zijn we best trouw en blijven we zitten waar we zitten. Toch loont het om internet en tv te vergelijken en over te stappen naar een andere aanbieder. Providers mogen tarieven jaarlijks verhogen. Door niet te vergelijken betaalt u ieder jaar net iets meer premie en betaalt u uiteindelijk over de jaren heen veel meer dan op het moment dat u het contract afsloot. Tijd om daar verandering in aan te brengen. Start de vergelijking en bespaar direct.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01