Meer dan 4 miljoen huishoudens maken gebruik van alles in 1

15-04-2016 | Alles in 1

Afbeelding

In 2015 maakten 4,6 miljoen Nederlandse huishoudens gebruik van een zogenaamd alles in 1 pakket. Dat blijk uit onderzoek van Telecompaper. Het alles in 1 pakket is een pakket dat bestaat uit internet, televisie en een vaste telefoonlijn. Deze producten worden bij een enkele provider afgenomen, vandaar de naam alles in 1. De voornaamste reden om over te stappen naar een alles in 1 pakket is voor consumenten het voordelige maandtarief. Ook de betrouwbaarheid en het imago van de provider spelen een rol bij de overstap naar een alles in 1 pakket.

Alles in 1 met mobiel in opkomst
In 2015 bestond 10% van de afgesloten alles in 1 pakketten uit een pakket waaraan ook de mobiele telefoon is toegevoegd. In 2014 was dit nog maar 6,1%. Het alles in 1 pakket waarbij ook mobiele telefonie wordt aangeboden is in opkomst.
Waar het huidige alles in 1 pakket nog bestaat uit internet, tv en vaste telefonie, wordt het alles in 1 pakket met mobiel steeds populairder. De kans is groot dat het uiteindelijke alles in 1 pakket ook mobiele telefonie zal gaan aanbieden. Verschillende providers spelen al in op deze ontwikkelingen. Zo biedt KPN bijvoorbeeld dubbele data en belminuten wanneer ook de mobiele telefoon wordt ondergebracht in het alles in 1 pakket.

Alles in 1 providers
Hoewel er verschillende alles in 1 providers actief zijn, is de markt in principe verdeelt tussen Ziggo en KPN. Meer dan 50% van de alles in 1 pakketten wordt afgesloten bij Ziggo. KPN is daarnaast goed voor ongeveer 25% van de afgesloten pakketten. Deze verhoudingen beginnen langzamerhand wel te verschuiven. Terwijl het aandeel van Ziggo begint af te nemen, neemt het aandeel van de kleinere providers zoals XS4All en Tele2 steeds verder toe. Ook het aantal afgesloten abonnementen bij KPN loopt nog steeds op.

Alles in 1 vergelijken
Totaalbesparen.com biedt haar bezoekers een volledig onafhankelijke vergelijker aan om de verschillende alles in 1 pakketten te kunnen vergelijken. Een groot voordeel van het afsluiten via onze vergelijker zijn de exclusieve kortingen. Deze kortingen ontvangt u niet wanneer u een alles in 1 abonnement afsluit bij de provider zelf.

Alles in 1 vergelijken

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01