Motoren massaal uit de stalling door lenteweer

01-03-2021 |

Afbeelding

Iedereen met een motor kon en kan zijn lol op deze weken. Met temperaturen rond de 15 tot 20 graden is het prachtig lenteweer. Dat betekent voor veel liefhebbers dat zij weer de weg op kunnen met hun mooie racemonster. Door het hele land lieten de motorijders zich zien, door te toeren langs de mooie natuur. Ook de komende dagen, blijft het prachtig weer en kan iedereen genieten van de zon.

Nog goed verzekerd?


Nu de lente gestart lijkt te zijn, zien we weer veel motoren op de weg. Heeft u gecontroleerd of uw motor nog goed verzekerd is? Wij raden aan om ieder jaar uw dekking te checken. Niet alleen is uw motor een jaartje ouder geworden en daarmee de waarde gedaald, maar misschien heeft u ook andere wensen. Misschien past een minder uitgebreide dekking nu wel beter. Of wilt u juist met de motor naar het buitenland en wilt u hem extra verzekeren. Door ieder jaar uw motorverzekering te controleren, weet u zeker dat u niet teveel premie betaalt én dat u de juiste dekking heeft.

Winterstop dekking


Veel motorrijders maken in de winter gebruik van een zogenaamde "winterstop". Ze verklaren hiermee niet te rijden in de wintermaanden en besparen daarmee flink op de premie van de motorverzekering. De WA dekking blijft doorlopen, maar schade door een aanrijding is niet gedekt. U rijdt immers niet met uw motor. Een winterstop dekking kan zo'n 10 tot 15 procent korting opleveren.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01