Ontdek Spanje eens op een andere manier

30-11-2018 | Vakantie

Afbeelding

Bent u al een paar keer in Spanje geweest, maar heeft u nog altijd geen genoeg gehad van deze prachtige vakantiebestemming? Dan kunt u ook volgend jaar een onvergetelijke vakantie in Spanje organiseren. Wel is het leuk om Spanje eens op een andere manier te beleven, als u hier al enkele keren geweest bent. In dit artikel leest u hoe u dit doet.


Het historische Andalusië

De meeste mensen die naar Spanje gaan, reizen niet helemaal door tot het zuiden. In het noorden en in het midden van het land zijn namelijk ook leuke steden en dorpen en bovendien hoeft u minder ver te reizen om in deze delen van het land te komen. Toch is het zonde als u het zuiden van Spanje nog nooit gezien heeft. In het prachtige Andalusië organiseert u namelijk gegarandeerd een geweldige vakantie.

Andalusië wordt door velen ook wel de mooiste regio van Spanje genoemd. Wat deze regio zo bijzonder maakt, is het feit dat Andalusië erg veelzijdig is. U bewondert er prachtige historische bezienswaardigheden in bruisende steden als Granada, Sevilla en Malaga, maar u kunt er ook indrukwekkende natuurgebieden verkennen. En houdt u van Spaans eten en Spaanse wijnen? Dan zit u in Andalusië ook zeker goed. Hier eet u de lekkerste Spaanse tapas, met een ijskoud wijntje uit een wijnklimaatkast.


Uw reis naar Spanje

U kunt op diverse manieren naar Andalusië reizen. Gaat u met het vliegtuig naar Spanje? Dan reist u snel, maar heeft u eenmaal in Andalusië geen auto tot uw beschikking. Dit is lastig, want zonder auto is het lastig om dit veelzijdige gebied écht goed te verkennen. U kunt er ook voor kiezen om met uw eigen auto naar Andalusië te rijden. In dit geval heeft u wel een auto tot uw beschikking als u eenmaal in de Spaanse regio bent, maar bent u wel lang onderweg. Zeker met kinderen op de achterbank is dit niet ideaal.

Wilt u snel naar Andalusië reizen, maar wilt u wel een auto tot uw beschikking hebben als u uw vakantiebestemming eenmaal bereikt heeft? Boek dan een fly drive Andalusië. In dit geval vliegt u naar Malaga vanuit Nederland. Als u hier geland bent, kunt u direct een huurauto ophalen. U kunt nu direct naar uw vakantiewoning rijden en heeft de rest van de vakantie een comfortabele auto tot uw beschikking. Nu kunt u alle steden, dorpen en natuurgebieden in Andalusië bezoeken, om écht goed kennis te maken met deze prachtige regio.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01