Porsche, audi en volkswagen verlengen garantietermijn vanwege corona

05-05-2020 |

Afbeelding

Automerken Porsche, Audi en Volkswagen verlengen de garantieperiode voor auto’s die dit voorjaar zouden aflopen. De reden is natuurlijk de corona crisis. De garantie wordt met drie maanden verlengd vanaf het moment dat deze zou aflopen.
Verlengde garantie bij Porsche


Porsche geeft aan dat het gaat om een wereldwijde actie, waarbij er een verlenging geldt van drie maanden op de huidige garantie. Het gaat om auto’s waarbij de garantie vervalt tussen 1 maart 2020 en 31 mei 2020.

Verlengde garantie bij Audi


Ook bij Audi gaat het om een wereldwijde actie. De garantie wordt met drie maanden verlengd voor auto waarbij de garantie vervalt tussen 1 maart 2020 en 31 mei 2020.

Verlengde garantie bij Volkswagen


Volkswagen verlengd de garantie alleen voor de auto die in Europa zijn gebouwd of geleverd. Ook hier geldt dat de fabrieksgarantie moet verlopen tussen 1 maart 2020 en 31 mei 2020.

Autoverkoop daalt drastisch


De verlenging van de garantieperiode is een net gebaar naar alle auto eigenaren van deze merken. De autobranche wordt in deze crisistijd hard geraakt en de auto verkoop stagneert enorm. Voorspellingen wijzen uit dat er een daling komt van zo’n 14 procent, wereldwijd. In Europa wordt een krimp verwacht van 21 procent. Een enorme tegenvaller voor alle autofabrikanten.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap