Topweek voor opwekken zonne-energie

24-03-2020 |

Afbeelding

Eindelijk! De zon is lang weggeweest, maar deze week schijnt hij volop en dat betekent goed nieuws voor zowel ons als het opwekken van zonne-energie. Zonnepanelen kunnen deze dagen volop energie produceren doordat de zon de hele dag schijnt. Dit jaar is tot nu toe weinig zonne-energie opgewekt door de regenachtige dagen. Maar daar gaat nu gelukkig verandering in komen!Vorst in de ochtenden


Doordat het ‘s nachts vriest ontstaat er een vorst laag op de zonnepanelen. De hoeveelheid energie die ‘s morgens opgewekt wordt, kan daardoor tegenvallen. Experts zeggen dat juist de combinatie van het koude weer ‘s nachts en de zon overdag een goede combinatie is voor de hoeveelheid energie die wordt opgewekt. In de zomer worden de panelen warm en neemt de productie af. Juist nu is dat niet het geval en kan er veel energie opgewekt worden.

Besparen op energiekosten


Steeds meer Nederlanders kiezen voor zonnepanelen om zo te besparen op hun energierekening. Heeft u ook zonnepanelen? Gebruik onze energievergelijker voor de beste tarieven!

Geen zonnepanelen, maar wel besparen? Via deze pagina kunt u energie vergelijken. Zo ziet u snel bij welke leverancier u voordelig terecht kunt.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Bespaar direct tot € 517,-

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat

Gerelateerd nieuws

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01