Waarom een aansprakelijkheidsverzekering handig is?

14-08-2018 | Aansprakelijkheidsverzekering

Afbeelding

U bent samen met uw kind op bezoek bij vrienden. Terwijl u binnen aan het praten bent trapt uw kind een voetbal door het raam. Vervelend dit. Er wordt uiteraard van u verwacht dat u het raam vergoed. Gelukkig heeft u een aansprakelijkheidsverzekering. Wat is zo een verzekering en waarom is het belangrijk dat u er één afsluit?


Aansprakelijkheidsverzekering

Bij een ongelukje bent u verantwoordelijk om de kosten te betalen wanneer u schade hebt toegebracht aan het eigendom van een ander persoon of de persoon zelf. Een gebroken raam kost misschien niet zoveel geld, maar letsels aan een persoon kunnen duurder uitvallen. Het is daarom wel handig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.


Wie wordt er gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering?

Als u op uzelf woont is het vanzelfsprekend dat u deze verzekering voor uzelf afsluit. Mocht u kinderen hebben of een partner, dan kunt u de aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin afsluiten. Ook uw huisdier kunt u opnemen in de verzekering.

U kunt nooit van tevoren weten wanneer u iets omver stoot of uw huisdier krassen toebrengt aan de nieuwe auto van de buren. Als het om een grote schade gaat of letselschade, wilt u zich niet afvragen hoe u dit allemaal gaat betalen. Sluit daarom de aansprakelijkheidsverzekering af. Op Aansprakelijkheidsverzekering.com zijn er verschillende aanbieders waar u zich kunt laten verzekeren. Op deze website kunt u de prijzen vergelijken van elke aanbieder. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u zelf kiezen bij wie u een verzekering afsluit.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01