Waarom zou je niet besparen op je tv abonnement?

13-12-2017 | TV

Afbeelding

De gemiddelde Nederlander betaalt vaak veel te veel elke maand, uit een soort angst. We willen niet onderverzekerd zijn, dus nemen we maar een aanvullende verzekering. We nemen een wat ruimer telefoon abonnement, want we willen niet zonder data komen te zitten of hoge kosten buiten de bundel betalen, afhankelijk van het abonnement. Zo nemen we ook maar een uitgebreid tv pakket, want ja… Ja, waarom eigenlijk? Neem eens de tijd om te kijken of jouw abonnement nog steeds bij je wensen past.


Combineren kan interessant zijn

Veel aanbieders bieden een pakket aan waarin je alles kunt vinden en dus niets tekort komt. Dat klinkt misschien interessant, maar kijk hier kritisch naar. Maak jij, bijvoorbeeld, zoals veel mensen, geen gebruik meer van een vaste telefoon, laat dat dan vooral weg. Het kan echter wel heel interessant zijn om internet en tv in één abonnement te nemen. Als je bij een aanbieder een pakket kunt vinden dat precies aansluit bij jouw wensen, dan ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je het opsplitst. Ook kun je mogelijk leuke kortingen of extra’s krijgen als je een mobiel abonnement hebt of neemt bij dezelfde aanbieder. Je hoeft niet overhaast over te stappen, maar je kunt het wel in je overwegingen meenemen bij het uitzoeken.


Een tv abonnement is heel persoonlijk

Wat jij graag wilt zien in je tv abonnement kan erg afwijken van je buren, familie of vrienden. Als je graag sport kijkt, dan wil je hier misschien extra zenders voor. Ben je gek op films en series, dan is hier vaak ook een mogelijkheid voor. Betaal je echter al voor Netflix, of een andere mogelijkheid voor films en series, dan biedt dit waarschijnlijk geen meerwaarde meer in jouw pakket en is het zonde om hier extra voor te betalen. Loop zo eens kritisch langs een nieuw of bestaand abonnement en kijk of jij daadwerkelijk wilt betalen voor alle punten op het lijstje. Zo niet, pas het dan vooral aan je eigen wensen aan.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01