XS4ALL meest aangeraden provider

05-12-2016 | Alles-in-1

Afbeelding

XS4ALL wordt het meest aangeraden door haar eigen klanten. Dat blijkt uit navraag van Telecompaper bij ruim 3250 huishoudens die gebruik maken van een alles in 1 pakket. Bijna 3 kwart (73%) van de klanten van XS4ALL zou het alles in 1 pakket aanraden aan anderen. Klanten van deze provider zijn vooral erg positief over de goede technische ondersteuning.

Alles in 1 providers top 3
Zoals gezegd wordt XS4ALL door haar klanten als beste beoordeeld. KPN moet het doen met een tweede plaats. Omdat XS4ALL een dochteronderneming is van KPN, kan KPN toch weer volop genieten van deze uitslag. Op een gedeelde derde plek vinden we vervolgens Vodafone en Tele2 terug.

Vooral alles in 1 met glasvezel populair
Ook in het derde kwartaal van 2016 groeide het aantal breedbandgebruikers in ons land door. Op 30 september 2016 maakten 7,28 miljoen objecten gebruik van een breedbandverbinding. Dit is een lichte stijging ten opzichte van het tweede kwartaal. Deze groei is vooral te danken aan een groeiend aantal objecten die gebruik maken van een glasvezel verbinding. Inmiddels is 15% van de breedbandmarkt voor rekening van glasvezel.

Alles in 1 pakketten vergelijken
Ook alles in 1 pakketten (triple play) wordt steeds populairder. Deze pakketten bestaan uit internet, televisie en vaste telefonie. Steeds meer gebruikers vinden de weg naar een alles in 1 pakket. En waarom ook niet. Met een alles in 1 pakket geniet je namelijk van een helder overzicht (geen losse rekeningen meer) en ontvang je bijna altijd een aantrekkelijke korting.

Benieuwt naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar onze Alles In 1 Vergelijker en bekijk direct welke pakketten er beschikbaar zijn op basis van de eigen persoonlijke situatie.

Reacties op dit artikel (0)

Laat een reactie achter

* Uw e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01