Aegon opstalverzekering

De Aegon opstalverzekering vergelijk je gemakkelijk en snel via onze website. Bekijk direct of de opstalverzekering van Aegon de beste is voor jou.

Opstalverzekering vergelijken

Over de Aegon opstalverzekering

Aegon is een van Nederlands grootste verzekeraars. Het bedrijf is actief sinds 1983. De Aegon opstalverzekering is beschikbaar in de varianten basis- of Allrisk. Beidde opstalverzekeringen dekken standaard ook schade die wordt geleden aan bijgebouwen zoals een schuur of garage. De looptijd van een opstalverzekering bij deze verzekeraar is 1 jaar. Daarna kan de verzekering dagelijks worden opgezegd met een opzegtermijn van een maand.

Aegon opstalverzekering en schade


Heeft u een opstalverzekering bij Aegon en heeft u een schade? Dan kunt u via "Mijn Aegon" de schade direct online melden. Een andere manier om de schade te melden is via de app van Aegon. Wij raden u aan om zoveel mogelijk foto's en filmpjes te maken van de schade. Hierdoor heeft u bewijs voordat u de schade heeft opgeruimd.

Aegon biedt naast een opstalverzekering ook een inboedelverzekering aan. Wanneer u zowel een opstalverzekering als inboedelverzekering afsluit, bent u altijd verzekerd tegen schade aan uw object en spullen.

Opstalverzekering Aegon opzeggen


Wilt u de opstalverzekering van Aegon opzeggen? Dat kan. Neem telefonisch contact op met Aegon via telefoonnummer +31 88 344 12 34. Uiteraard kunt u uw opzegging ook via e-mail doorgeven. Echter laat Aegon zelf op haar website al weten dat bellen slimmer is. Meestal hebben ze namelijk extra gegevens van u nodig. Als u ze een e-mail stuurt, zijn deze gegevens vaak niet compleet.

Contactgegevens Aegon opstalverzekering


Aegonplein 50
Postbus 202
2501 CE Den Haag
Telefoonnummer: 088-3441234

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap