ASR opstalverzekering

ASR opstalverzekering vergelijken met andere opstalverzekeraars? Binnen 5 minuten weet u of de opstalverzekering van ASR de beste voor u is.

Opstalverzekering vergelijken

Over de ASR opstalverzekering

Over de ASR opstalverzekering

ASR maakt onderdeel uit van ASR Nederland. Dit bedrijf biedt verzekeringen aan via verschillende dochterondernemingen waarvan de bekendste Ditzo en De Amersfoortse zijn. ASR biedt verschillende verzekeringen aan waaronder een inboedel- en opstalverzekering.

ASR biedt een opstalverzekering aan voor consumenten in de vorm van een basis- of Allrisk verzekering. Daarnaast biedt deze verzekeraar ook een pakketkorting aan wanneer meerdere verzekeringen worden afgesloten. Deze pakketkorting wordt door de verzekeraar het Voordeelpakket genoemd. De pakketkorting van ASR kan oplopen tot maximaal 10%. Deze korting ontvangt u dan op alle verzekeringen die u bij de verzekeraar hebt ondergebracht. Bij ASR kan gekozen worden uit 16 verschillende verzekeringen.

ASR onderscheidt zich van andere verzekeraars door een uitgebreide verhuurdekking binnen de opstalverzekering. Deze uitbreiding maakt het mogelijk dat ook schade berokkent door en huurder van uw pand vergoedt wordt.

Opstalverzekering ASR opzeggen


Heeft u op dit moment een opstalverzekering bij ASR en wilt u die opzeggen? Dat kan gemakkelijk via de website van ASR via gegevens wijzigen. Afhankelijk van uw contractvervaldatum zal uw opstalverzekering worden opgezegd.

ASR opstalverzekering schade melden


Wanneer u een schade heeft aan uw woning is het belangrijk om eerst te achterhalen of het een schade is die valt onder de inboedelverzekering of de opstalverzekering. Wanneer dit een opstal schade is kunt u via de website van ASR de schade melden. Ze zullen u dan zo snel mogelijk helpen met de afhandeling van de schade.

Opstalverzekering ASR contactgegevens


Hoofdkantoor Utrecht
Postbus 2072
3500 HB Utrecht
Telefoonnummer: 030-2780808

ASR opstalverzekering vergelijken


De Opstalverzekering van ASR is over het algemeen niet de goedkoopste. Daarom is het verstandig om uw opstalverzekering te vergelijken voordat u gaat afsluiten. Maak direct een berekening en zie hoeveel u moet betalen bij de goedkoopste opstalverzekering.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01