Centraal Beheer opstalverzekering

De Centraal beheer opstalverzekering kent iedereen van de bekende TV campagnes. Centraal Beheer biedt naast de opstalverzekering ook nog andere woonverzekeringen. De opstalverzekering van Centraal Beheer is beschikbaar als basisverzekering of als Allrisk verzekering waarmee ook ongelukjes worden vergoedt. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje.

Opstalverzekering vergelijken

Centraal Beheer opstalverzekering en schade

Centraal Beheer opstalverzekering en schade

Centraal Beheer biedt klanten de mogelijkheid schade te melden via een persoonlijk account, Mijn Centraal Beheer, telefonisch ((055) 579 8250) of via een app van de verzekeraar. De opstalverzekering van deze verzekeraar kan worden uitgebreid met een Allrisk dekking, een inboedelverzekering, glasverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. Deze laatste verzekering biedt dekking tegen schade welke buitenshuis optreedt aan bezittingen die normaal gesproken onder de inboedelverzekering vallen. Wanneer bijvoorbeeld een sieraad wordt gestolen uit huis bent u hiertegen verzekerd met een inboedelverzekering. Wanneer het sieraad buitenshuis gestolen wordt echter niet. Met deze extra verzekering verzekert u dus uw kostbaarheden ook wanneer u deze mee naar buiten neemt.

Opstalverzekering Centraal Beheer opzeggen


Heeft u op dit moment al een opstalverzekering van Centraal Beheer en wilt u die opzeggen? Dat kan. Via Mijn Centraal Beheer kunt u direct online opzeggen. Wilt u liever telefonisch opzeggen? Geen probleem. Bel (055) 579 8000 en uw verzekering is snel opgezegd.

Centraal Beheer opstalverzekering VVE


Als particulier kun je een opstalverzekering afsluiten bij Centraal Beheer, maar daarnaast kun je ook als VVE bij Centraal Beheer terecht. Met de VVE opstalverzekering van Centraal Beheer zorgt u ervoor dat schade aan uw appartementengebouw gedekt is. Denk hierbij aan stormschade of schade door brand.

Centraal Beheer ervaringen


Wilt u zeker weten of Centraal Beheer de beste verzekeraar is? Op de website van Zeker.com leest u alle reviews en ervaringen over deze verzekeraar.

Centraal Beheer opstalverzekering vergelijken


Via Totaalbesparen.com vergelijkt u eenvoudig de opstalverzekeringen van Centraal Beheer. Vul uw gegevens in en u ziet binnen 5 minuten of de verzekering van Centraal Beheer voor u de beste is. Na het vergelijken is afsluiten een fluitje van een cent. Dit kunt u namelijk doen op de website van de verzekeraar.

Bereken opstalverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01