Inshared

Logo

De rechtsbijstandverzekering van Inshared is voor vrijwel iedereen de goedkoopste in basisvorm. Dit geldt voor zowel alleenstaanden als gezinnen. Sluit u echter een aanvullende module af? Dan is de kans groot dat u bij een andere verzekeraar goedkoper af bent. Vergelijk daarom altijd alle rechtsbijstandverzekeringen met elkaar.


Online verzekeraar

Inshared is en online verzekeraar. Omdat zij de focus hebben gelegd op de online activiteiten, besparen zij kosten op personeel. Daardoor kan Inshared klanten een lagere premie bieden. Inshared staat dan ook bij verschillende verzekering bovenaan in de resultaten. Let er wel op dat wanneer u een verzekering uitbreidt, Inshared juist vaak weer iets duurder is dan haar concurrenten.


We All Benefit

Inshared biedt tevens de unieke mogelijkheid om aan het eind van het jaar geld terug te krijgen wanneer u geen kosten declareert. Dat gebeurt onder het motto 'We all benefit', wat inhoudt dat alle verzekerden een percentage van de betaalde premies terugkrijgen wanneer Inshared geld overhoudt en de verzekerde geen beroep heeft gedaan op zijn verzekering over het afgelopen jaar.


Naar de website van Inshared »
Rechtsbijstandverzekering

Inshared contactgegevens

T: Alleen online bereikbaar

Postadres
Inshared
Inshared kunt u alleen online contacteren
Naar contactformulier

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01