OHRA

Logo

De OHRA is een bekende verzekeraar met goede reviews, die onder andere een rechtsbijstandverzekering biedt voor consumenten. Dat kan handig zijn wanneer een conflict met rechtsgang dreigt te ontstaan, of wanneer u het vermoeden heeft dat dit weleens zou kunnen gaan gebeuren. De rechtsbijstandverzekering van OHRA is redelijk goedkoop en er kan gekozen worden voor verschillende dekkingen.


Dekkingen

Bij de OHRA rechtsbijstandverzekering kunt u kiezen uit vier verschillende dekkingen: consument & wonen, inkomen, belasting & vermogen en verkeer. Met de dekking 'consument en wonen' bent u gedekt tegen conflicten over goederen en diensten, woning, onderwijs en overheid. Met de dekkingen 'inkomen' en 'belasting & vermogen' wordt dekking geboden tegen alles dat met het onderwerp te maken heeft. Dan is nog de optie 'verkeer'. Hierbij is het verstandig af te vragen of het afsluiten van deze rechtsbijstandsverzekering de moeite waard is. Een rechtsbijstandverzekering is namelijk vrij prijzig in vergelijking met de aanvullende verzekering rechtshulp bij het afsluiten van een autoverzekering. Om te kijken wat deze aanvullende dekking gaat kosten in uw situatie kunt u hier terecht. De kans is groot dat u goedkoper uit bent wanneer u kiest voor de aanvullende verzekering rechtshulp bij een autoverzekering.


Overige kenmerken

Andere kenmerken waarop de rechtsbijstandverzekering van de OHRA zich onderscheidt zijn het feit dat zij maar liefst 400 juridische specialisten in dienst hebben om vragen te beantwoorden en advies te geven. Dat advies kan te allen tijde gratis telefonisch worden gegeven. Om advies in te winnen kunt u dus gewoon bellen. Geen brief of mail, maar direct antwoord.


Naar de website van OHRA »
Rechtsbijstandverzekering

OHRA contactgegevens

T: 026 400 4040

Postadres
OHRA
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01