Univé

Logo

De rechtsbijstandverzekering van Univé vraagt u gemakkelijk online aan. In principe kunt u de verzekering binnen 10 minuten afsluiten. Daarna geniet u direct van de kennis van de 150 gespecialiseerde jusristen die Univé rijk is. Bij een Univé rechtsbijstandsverzekering kunt u verschillende aanvullende verzekeringen kiezen zoals consument en wonen, inkomen en sociale voorzieningen en de module fiscaal en vermogen. Letsel en verkeer vallen onder de basisdekking van de Univé rechtsbijstandverzekering.


Eigen risico

Wanneer u een beroep doet op juridische hulp bij een jurist van Univé, betaald u geen eigen risico. Wanneer u bij een geschil gebruik wenst te gaan maken van een advocaat die u zelf kiest, betaald u hiervoor € 250 eigen risico. Om een jurist van Univé in te schakelen moet de schade minimaal € 100 bedragen. Kosten worden vergoedt tot een maximum van € 3000.


Aanvullende dekkingen

Zoals gezegd bent u standaard verzekerd tegen juridische kosten die gemaakt worden op het gebied van letsel en verkeer. Daaronder vallen onder andere juridische kosten ten gevolge van een ongeval. De kans bestaat dat u deze kosten ook al vergoedt krijgt middels uw autoverzekering. De aanvullende verzekeringen kunt u apart afsluiten. Deze sluit u telkens af voor de duur van een jaar. Na dit jaar kunt u ervoor kiezen een bepaalde aanvullende verzekering weer uit te schakelen. Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering doet u er goed aan na te gaan of u niet al dekking geniet voor de kosten via een andere verzekering.


Naar de website van Univé »
Rechtsbijstandverzekering

Univé contactgegevens

T: 072 52 77 595

Postadres
Univé
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01