Rechtsbijstandverzekering aanbieders

Bent u op zoek naar de beste rechtsbijstandverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis 100% onafhankelijke vergelijker. De goedkoopste rechtsbijstandverzekering staat bij ons altijd bovenaan.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken
Logo

Inshared

De rechtsbijstandverzekering van Inshared is voor vrijwel iedereen de goedkoopste in basisvorm. Dit geldt voor zowel alleenstaanden als gezinnen. Sluit u echter een aanvullende module af? Dan is de kans groot dat u bij een andere verzekeraar goedkoper af bent. Vergelijk daarom altijd alle rechtsbijstandverzekeringen met elkaar.

Logo

OHRA

De OHRA is een bekende verzekeraar met goede reviews, die onder andere een rechtsbijstandverzekering biedt voor consumenten. Dat kan handig zijn wanneer een conflict met rechtsgang dreigt te ontstaan, of wanneer u het vermoeden heeft dat dit weleens zou kunnen gaan gebeuren. De rechtsbijstandverzekering van OHRA is redelijk goedkoop en er kan gekozen worden voor verschillende dekkingen.

Logo

Univé

De rechtsbijstandverzekering van Univé vraagt u gemakkelijk online aan. In principe kunt u de verzekering binnen 10 minuten afsluiten. Daarna geniet u direct van de kennis van de 150 gespecialiseerde jusristen die Univé rijk is. Bij een Univé rechtsbijstandsverzekering kunt u verschillende aanvullende verzekeringen kiezen zoals consument en wonen, inkomen en sociale voorzieningen en de module fiscaal en vermogen.

Verzekeraars

Op deze pagina vindt u een overzicht van verzekeraars in Nederland die een rechtsbijstandverzekering aanbieden. De dekkingen en tarieven verschillen per verzekeraar. Wilt u meer weten over een bepaalde verzekeraar? Lees dan de reviews.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy