Vragen over de rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is meestal niet nodig. Wilt u toch een rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dan bieden wij u de mogelijkheid deze geheel onafhankelijk te vergelijken via Totaalbesparen.com.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Rechtsbijstandverzekering: vraag en antwoord

Nee, verzekeraars willen dit voorkomen. Wanneer u wel een rechtsbijstandverzekering afsluit en vervolgens kosten declareert voor een conflict dat zijn oorsprong vindt voor het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering, worden deze afgewezen. Wanneer u verzwijgt dat het conflict eerder begonnen is en dit komt uit, dan draait u als nog op voor de gemaakte kosten.Nee, de verzekeraar maakt altijd een beoordeling van de zaak. Bent u bijvoorbeeld zelf mede schuldig en is de kans klein dat u de zaak gaat winnen? Dan kan de verzekeraar ervoor kiezen de zaak niet door te laten gaan.Waarschijnlijk niet! In principe heeft u alleen een rechtsbijstandverzekering nodig wanneer u een grote kans heeft om juridische kosten te gaan maken. Voor veruit de meeste mensen is dit niet het geval.Ja. U heeft het recht gebruik te maken van een eigen advocaat. Let er wel op dat u het conflict en gebruik van de eigen advocaat altijd eerst meldt bij de verzekeraar.Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag z.s.m.

Mijn vraag staat er niet bij

Staat uw vraag er niet bij? Hier leest u meer over deze verzekering. U kunt uw vraag ook stellen via de mail. Wij plaatsen uw vraag, voorzien van antwoord, binnen 48 uur op de website. Wilt u ons een vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01