Kortingscodes gebruiken

Kortingscodes gebruiken-1

Het aantal aankopen dat online plaatsvindt, stijgt elk jaar weer. Maar wist je dat de kans groot is dat je teveel betaald voor je online aankoop? Veel online winkels zoals Zalando en Bol.com hebben bijna altijd wel een actie lopen voor bepaalde producten. Waarschijnlijk ben je bij het online bestellen van een product weleens de mogelijkheid tegengekomen om een voucher, actie- of kortingscode op te geven. En de kans is groot dat je dit niet gedaan hebt. Dat is jammer. Door gebruik te maken van een kortingscode, ontvang je als snel 10% korting op je aankoop. Het lastige is om een geldige kortingscode te vinden.

Soorten kortingscodes

Er bestaan een aantal verschillende kortingscodes. Veruit de meeste kortingscodes bieden een bepaald percentage korting bij een bepaalde webshop, of op een bepaald product. Andere kortingscodes bieden een vast bedrag aan korting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korting van €50 op een televisie, ongeacht de prijsklasse van de tv. Verder is de kortingscode voor een gratis thuisbezorging populair. Zeker wanneer je een groot product bestelt als een bank, kun je hiermee aardig besparen. Het laten afleveren van een bank aan huis kost namelijk al gauw zo'n €25.

Let er op dat sommige kortingscodes pas geldig zijn vanaf een bepaald bedrag, of op een bepaalde dag. Bijvoorbeeld 10% korting bij een besteding vanaf €50. Lees altijd de kleine lettertjes onder een aanbieding met kortingscode!
 

Kortingscodes gebruiken-2

Een kortingscode vinden

Als je in Google een zoekopdracht opgeeft voor 'kortingscode', ontvang je erg veel resultaten. Jammer genoeg zitten er tussen de resultaten vaak kortingscodes die niet meer geldig zijn. Het kan voor een bepaald product dus wel enige moeite kosten een geldige kortingscode te vinden. Het is handig voor jezelf na te gaan of het de moeite waard is om op zoek te gaan naar een kortingscode wanneer deze niet direct vindbaar is (vooral voor kleinere webshops). Kijk je naar een erg goedkoop product? Dan is het waarschijnlijk de tijd niet waard om naar een kortingscode te zoeken die actueel en geldig is.

Kortingscode voor een bepaald product

Voor sommige producten is bijna altijd wel een kortingscode te vinden. Populaire kortingsproducten zijn kleding en schoeisel, elektronica, eten en drinken en bijvoorbeeld Pampers. Wanneer je op zoek bent naar een product in één van deze categorieën, is de kans groot dat je snel kunt vinden waarnaar je op zoek bent, een geldige kortingscode. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kortingscode voor Domino's pizza? Typ dan eens in Google in: Kortingscode Domino's. Ben je op zoek naar een Pampers actie? Zoek dan eens naar: Kortingscode Pampers.

Wanneer je op zoek bent naar een kortingscode voor een bepaald product, zal in de meeste gevallen een zoekopdracht in Google voldoen. Het is dan nog wel even zoeken naar een werkende code.
 

Kortingscodes in de mail

Ben je bang dat je de volgende keer zult vergeten weer een kortingscode te gebruiken? Er zijn verschillende websites die dagelijks een overzicht kunnen mailen van nieuwe- en actuele kortingscodes. Verder is het gewoon even wennen. Wanneer je eenmaal gewend bent standaard een kortingscode te gebruiken, zul je zien dat je er steeds beter in wordt. Door standaard een kortingscode te gebruiken, bespaar je al snel enkele tientjes per jaar, afhankelijk van je shopgedrag.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01