Vragen over de woonhuisverzekering

Op deze pagina vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over de woonverzekeringen. Onder de woonverzekeringen vallen de opstalverzekering en inboedelverzekering. Bent u benieuwd wat u kunt besparen op uw woonverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis vergelijker.

Woonhuisverzekering vergelijken

Woonhuisverzekering: vraag en antwoord

Een woonhuisverzekering is, zoals de naam al doet vermoeden, een verzekering voor uw woning. Vaak worden onder de woonhuisverzekeringen geschaard de opstalverzekering en de inboedelverzekering. De opstalverzekering dekt tegen schade aan het huis zelf en de inboedelverzekering tegen schade aan de spullen in- en rondom de woning.Nee, de woonhuisverzekeringen zijn niet wettelijk verplicht gesteld. Veruit de meeste hypotheekverstrekkers vereisen wel dat er een opstalverzekering wordt afgesloten. Hoewel de opstalverzekering niet wettelijk verplicht is, is deze in het geval van een hypotheek duss wel vereist. De inboedelverzekering is een eigen keuze.Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag z.s.m.

Meer over de woonverzekering

Woonverzekering is een verzamelnaam voor de opstal- en inboedelverzekering. Samen vormen deze de woonverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd. De opstalverzekering dekt schade aan uw huis en de inboedelverzekering dekt schade aan uw bezittingen. Wilt u graag meer weten over deze afzonderlijke producten? Hier leest u meer over de opstalverzekering, en hier leest u meer over de inboedelverzekering.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01