Zorgvergelijkers

Hier vindt u een overzicht van zorgvergelijkers. Elk jaar kunt u in de maanden november en december weer overstappen van zorgverzekering. Omdat tarieven sterk gewijzigd worden, is het aan te raden om te kijken of u wellicht ergens anders goedkoper uit bent.

Zorgverzekering vergelijken
Logo

Zorgvergelijker Totaalbesparen.com

Onze eigen zorgvergelijker mag in dit overzicht uiteraard niet ontbreken. De zorgvergelijker van Totaalbesparen.com stelt consumenten in staat om op basis van de eigen wensen de goedkoopste zorgverzekering te vinden. U geeft simpelweg aan wat uw wensen zijn (hoogte van het eigen risico, polisvorm en gewenste dekking) en ziet daarna direct het resultaat. Omdat wij ook polissen van verzekeraars meenemen waarvan wij geen vergoeding ontvangen, bent u altijd verzekerd van de laagste premie wanneer u uw zorgverzekering vergelijkt bij Totaalbesparen.com.

Meer zorgverzekering vergelijken

Naast bovenstaande websites zijn er uiteraard veel meer websites waar u de zorgverzekering kunt vergelijken. Hier een kort overzicht:

Zorg vergelijken

De zorgverzekering is een grote kostenpost. Elk jaar krijgen consumenten in de maanden november en december de kans om over te stappen van zorgverzekeraar. De rest van het jaar kan dit in principe niet, tenzij u net in Nederland komt wonen of net 18 bent geworden. Dekkingen en tarieven worden ook elk jaar weer aangepast door de verzekeraar. Het is daarom handig om jaarlijks te kijken of u niet bij een andere zorgverzekeraar beter en goedkoper uit bent.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy