Welke bedrijven in Nederland pakken het meest uit tijdens Black Friday?

Black Friday is voor de meest shopliefhebbers een absoluut walhalla. Vroeger stuntten bedrijven voor één dag met geweldige prijzen voor allerlei soorten artikelen. Tegenwoordig beginnen de meeste bedrijven daarentegen al eerder met aanbiedingen en heb je ook nog eens Cyber Monday voor extra aanbiedingen op het gebied van elektronica. Als je goede deals zoekt, hou dan zeker BlackFridayDealz in de gaten. Daar kom je de beste Black Friday deals tegen van de bekendste bedrijven. Welke bedrijven pakken normaliter het meest uit tijdens Black Friday? We vertellen het je! 

MediaMarkt

Op de eerste plek van de lijst staat MediaMarkt. MediaMarkt is één van de meest bekende (online) winkels op het gebied van elektronica. Het bedrijf staat er om bekend om uitbundig te adverteren en heeft zelfs een specifieke pagina voor Black Friday die je alvast in de gaten kan houden. Je krijgt er nu al tips en je kan al een wishlist maken voor als die mooie shopdag dan eindelijk komt. MediaMarkt heeft veel fysieke winkels, maar uiteraard ook een webshop. Op beide plekken vind je elk jaar weer de mooiste aanbiedingen voor jou als consument. De MediaMarkt pakt echt uit en heeft zelfs een Black Friday campagne. 

Coolblue

Coolblue is tegenwoordig echt niet meer weg te denken uit het online landschap. Het bedrijf heeft een ontzettend ruim assortiment en heeft zowel een webshop als fysieke winkels. Op gebied van consumentenelektronica is Coolblue zeker één van de grootste. Dus als je toch graag die nieuwe tv of gaming laptop wilt, hou dan nog even vol tot november en hou je ogen open voor de beste aanbiedingen van Coolblue. Wil je tijdig weten wat Coolblue te bieden heeft? Hou dan de speciale Coolblue Black Friday pagina in de gaten. 

Bijenkorf

Bijenkorf is een zeer populair warenhuis met vooral luxeartikelen. De Bijenkorf vind je op fysieke locaties, maar ook online in de vorm van een grote webshop. Op gebied van mode is Bijenkorf zeker één van de grootste aanbieders in Nederland. Als je van merken, make-up en kleding of woonaccessoires houdt, dan moet je absoluut de Bijenkorf Black Friday deals in de gaten houden. Elk jaar pakt Bijenkorf weer groot uit met een ontzettend groot assortiment en flinke kortingen. Het fijne aan Bijenkorf is dat ze lekker veel productcategorieën hebben. Ideaal voor de shoppers die meerdere dingen nodig hebben. Ook de Bijenkorf heeft een specifieke site gemaakt voor Black Friday. Houd dus zeker de website in de gaten voor de beste deals.

Rituals

Hou jij van lekkere geuren en lichaamsverzorging? Dan is Rituals vast een merk dat bekend is. De producten van Rituals zijn leuk als cadeau voor iemand anders, maar ook als verwennerij voor jezelf. Rituals heeft veel exclusieve verzorgingspakketten waaruit je kunt kiezen. Tijdens Black Friday pakt Rituals zeker weer uit. Zoals ze het zelf zeggen: “Creëer betekenisvolle momenten die zowel goed zijn voor je portemonnee én de planeet”. Ze leggen tijdens Black Friday ook de nadruk op de planeet. Sta je stil bij het milieu tijdens Black Friday, dan wordt het voor jou een Green Friday. Houd de speciale Black Friday site in de gaten voor mooie acties!

Sonos

Altijd al een ontzettende goede geluidsinstallatie willen hebben? Dan zit je bij het merk Sonos zeker goed. Door de technologie achter de Sonos-installaties ben je verzekerd van kwaliteit geluid! Voordeel is dat je dit merk overal kunt vinden. Ze stunten met prachtige kortingen voor jou als consument. Wil je al langer een mooie geluidsinstallatie van Sonos? Wacht dan nog even op Black Friday. Dan kan je een installatie scoren met een hoge korting!