Mobiel abonnement vergelijken

Door gebruik te maken van onze vergelijkingsmodule voor mobiele telefoonabonnementen kunt u tot € 150 besparen op uw nieuwe contract. Vergelijk de verschillende aanbieders en stap direct over.

Daarom kiest u voor Totaalbesparen.com!

Betrouwbare informatie over mobiele abonnementen

Onafhankelijk een mobiel abonnement vergelijken

Twee weken bedenktijd na het afsluiten

Al meer dan 76.000 mensen gingen u voor

Mobiele abonnementen vergelijken op Totaalbesparen.com

Met onze vergelijkingsmodule voor mobiele telefonie vergelijkt u het aanbod van zowel Telecom providers als andere vergelijkers van mobiele abonnementen. Op deze manier bent u als bezoeker altijd verzekerd van de beste deal.

Bij ons vergelijkt u onder andere:

tele2
hollandsnieuwe
youfone
ben
simpel

Mobiel abonnement vergelijken
in 5 stappen

In deze 5 simpele stappen kunt u snel een mobiel abonnement vergelijken:

  1. Vul het gewenste aantal sms’jes en belminuten in
  2. Vul het aantal gewenste MB’s in
  3. Kies een contractduur
  4. Vergelijk de premies
  5. Vergelijk de voorwaarden

Op basis waarvan wordt de premie bepaald

De premie voor een mobiel abonnement wordt aan de hand van een aantal factoren bepaald. Dit is ten eerste het gewenste aantal sms en belminuten. Ten tweede is het aantal MB’s van belang. Veel mensen kiezen voor veel MB’s, vooral het kijken van video’s en social media vragen veel MB’s. Daarnaast is de contractduur van belang. Hoe langer het contract, hoe lager de premie. En tot slot natuurlijk de provider. Iedereen biedt een andere premie. Vergelijken zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt.

Waar rekening mee houden?

Bij het zoeken van een (nieuw) mobiel abonnement dient u rekening te houden met een aantal factoren.

Looptijd

Eén van de factoren is de looptijd. De vergelijker geeft meerdere opties weer maar alleen de 12 en 24 maanden optie is beschikbaar voor mobiele telefoons. Dit is de duur van het contract. Gedurende deze periode zit u vast aan de maandlasten die horen bij het abonnement. Een kort contract van een jaar heeft het voordeel dat het snel afgelopen is. Anderzijds zijn bij deze contractduur de kosten hoger. Voor mobiele telefoons met abonnement is een 24 maanden contract gangbaar. De maandlasten worden bij deze contractduur verspreid over de looptijd wat tot lagere maandelijkse kosten leidt.

Toestelkeuze

Houdt er rekening mee dat u voor een nieuwer toestel een stuk meer betaald. Al een maand na de release van een nieuw toestel dalen de prijzen voor een abonnement. Dat scheelt al snel honderd euro op basis van een 24 maanden abonnement. De slimme keuze is dus om te kiezen voor een toestel dat tenminste een maand beschikbaar is. Bij het uitkomen van een nieuwer model, wordt vaak ook gestunt met de prijs van het vorige model. Wie geen nieuw toestel hoeft, kan ook kiezen voor een sim only abonnement.

Provider

Kies een provider waarbij u zich goed voelt. Woont u op een afgelegen plek, kies dan voor een provider met sterke en goede dekking. U kunt daarnaast kiezen voor een abonnement waarmee u eindeloos kunt bellen en internetten. Voor een dergelijk abonnement betaalt u iets meer, maar bent u er zeker van dat er nooit extra kosten op de rekening verschijnen. 

Meer over het vergelijken van mobiele abonnementen

De vergelijker is het enige dat u nodig heeft om op een simpele manier een goed abonnement te kiezen. Hoe ziet uw perfecte abonnement eruit? Is dat een abonnement met onbeperkt bellen en internet of een abonnement met een klein aantal belminuten en datalimiet van 1 of 2GB? Wat uw voorkeur ook is; met de vergelijker stelt u op een snelle wijze vast welk abonnement het meest bij u past. Met behulp van de sliders voor de belminuten, internet MB’s en contractduur kunt u uw wensen kenbaar maken.

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn deze bronnen gebruikt:

  • Sim-only-internet.nl