Energie aanbiedingen

De energieprijzen zijn sinds een paar maanden enorm gestegen. Goed moment dus om een goede energie aanbieding te verkrijgen. Klik op de energie aanbieding en stap vandaag nog over.

Check de beste energie aanbiedingen

Vergelijk en vind snel de beste energie aanbiedingen.


Actuele energie aanbiedingen

Cadeau naar keuze tot € 350

Vattenfall energie
Cadeau 3 jaar

Korting op uw jaarafrekening

Vattenfall energie
Korting 1 jaar

€ 300 Bol.com cadeaubon

Vattenfall energie
Cadeau 1 jaar

€ 150 Bol.com cadeaubon

essent energie aanbieding
Cadeau 1 jaar

€ 150 cashback

essent energie aanbieding
Cashback 1 jaar

€ 300 Bol.com cadeaubon

essent energie aanbieding
Cadeau 3 jaar

€ 350 korting

pure energie aanbieding
Korting 3 jaar

€ 100 cashback

eneco energie aanbieding
Cashback 1 jaar

€ 200 cashback

engie energie aanbieding
Cashback 1 jaar

Gratis Garmin Venu Sq t.w.v. € 199

budget energie aanbieding
Cadeau 1 jaar

€ 350 bonus

nle energie aanbieding
Korting 3 jaar

Energie aanbiedingen 2022

Toe aan een nieuw energie contract en op zoek naar een goedkope energie aanbieding? Wij helpen u graag om de energie aanbiedingen te vergelijken. De meeste energieleveranciers bieden gunstige tarieven aan nieuwe klanten. Ook zien we vaak aanbiedingen met een welkomstcadeau of kortingen. Welke goedkope energie aanbiedingen voor u het meest gunstig zijn, is afhankelijk van uw verbruik. U kunt via onze energievergelijker eenvoudig een berekening maken. Hebt u een goedkope energie aanbieding gezien, dan kunt u hem bij ons direct afsluiten. Wij zorgen voor uw overstap, zonder dat u een dag zonder stroom zit.

Alle energie aanbiedingen op een rij

Hierboven hebben wij alle energie aanbiedingen voor u op een rij gezet. U bepaalt zelf wat uw voorkeur heeft. Een cadeau, korting of een bon. U bepaalt. Via de filters geeft u aan hoelang het contract mag lopen. Kiest u voor een jaarcontract? Dan kunt u over een jaar weer een nieuwe energie aanbieding kiezen.

Energie aanbiedingen vergelijken

Energieleveranciers willen u graag verwelkomen als klant en bieden daarom speciale tarieven en cadeaus aan. Hierin zijn verschillende vormen mogelijk. Deze acties zijn bij iedere leverancier anders. Soms ontvangt u een cadeaubon, de andere keer een korting op de premie of een keer een cadeaubon van Bol.com of juist een hogere korting op de premie. Let altijd op de voorwaarden, soms betaalt u een lagere premie als u geen cadeau kiest.

Is het verstandig om ieder jaar over te stappen?

Ieder jaar uw energie vergelijken en overstappen levert veel geld op. Doet u dat niet, dan wordt uw huidige contract automatisch verlengd. Veelal wordt de prijs verhoogd en betaalt u onnodig te veel voor energie. Door ieder jaar over te stappen, profiteert u niet alleen van een cadeau of welkomstbonus. U betaalt ook altijd de laagste premie, omdat leveranciers er alles aan doen om u als klant binnen te halen.
energie vergelijken

Bespaar door energie te vergelijken

Vergelijken = besparen

Vergelijk ieder jaar uw contract, grote kans dat u ieder jaar geld kunt besparen

100% onafhankelijk

De vergelijker is 100% onafhankelijk, de goedkoopste staat bovenaan

Overstap snel geregeld

De overstap is in een paar minuten geregeld. U zit nooit zonder stroom.

Welkomstcadeau of korting

Energieleveranciers proberen u te verwelkomen met mooie cadeaus. Bijvoorbeeld met een voetbalshirt van PSV, een bon van € 100 van Bol.com of een cadeaubon naar keus. In ruil hiervoor dient u meestal een contract af te sluiten van enkele jaren. Let er goed op of dit echt voordeliger is. U krijgt weliswaar een cadeau, maar u kunt ook kiezen voor korting. Bereken wat u over de jaren heen betaalt en of u uiteindelijk toch niet stiekem uw eigen cadeau betaald. Ook kunt u vaak kiezen voor een korting. Deze kan oplopen tot wel € 350. Een behoorlijk bedrag! En veel gunstiger dan een cadeaubon van € 100. U ontvangt deze bonus vaak aan het eind van het contract, dus niet bij het afsluiten van het contract.

Laag tarief

Er zijn ook energie aanbiedingen met een laag tarief. Er wordt geen cadeau gegeven en ook geen welkomstbonus, maar iedere maand betaalt u een lage premie. In sommige gevallen is dit nog veel gunstiger. Bovendien betaalt u vanaf het eerste moment een lage premie. Leg de verschillende opties goed naast elkaar voordat u een contract afsluit.

Kiezen voor een korting of cadeau?

Hoewel een cadeau aantrekkelijk klinkt, is het bijna altijd aan te raden om een ‘normaal’ energiecontract af te sluiten. Bij een normaal contract ontvangt u namelijk altijd een korting of wordt de energie geleverd tegen actietarieven. Deze korting is vaak al meer waard dan het cadeau. Daarnaast is het niet uitzonderlijk dat bij een energie aanbieding hogere leveringstarieven gerekend worden. Het komt er dan dus op neer dat u uiteindelijk zelf (grotendeels) opdraait voor de kosten van het cadeau.

Het is handig om te kijken hoeveel u bij een bepaalde energieleverancier daadwerkelijk gaat betalen na de overstap. Let er daarbij op dat de meeste cashback- of kortingsacties een looptijd hebben van een jaar. Bovendien kunt u dan ieder jaar overstappen en daarbij elk jaar weer een cashback of korting kunt ontvangen. De contracten met een cadeau hebben vaak een langere looptijd.

powerpeers
energiedirect
eneco
pure energie
essent

Aanbiedingen voor alleen elektriciteit of gas

Sommige mensen willen alleen gas of elektriciteit vergelijken. Uiteraard is dat via onze website ook mogelijk. Echter zijn de meeste aanbiedingen van energieleveranciers gebaseerd op het totaalpakket.