Alles-in-1 vergelijken

Met onze vergelijker kunt u een vergelijking op maat maken waarin het totaalaanbod van alle providers verwerkt is. Daarmee ziet u direct welke provider u de beste deal biedt.

Daarom kiest u voor Totaalbesparen.com!

Betrouwbare informatie over alles in 1 pakketten

Onafhankelijk een alles-in-1 vergelijken

Twee weken bedenktijd zodra u het contract heeft gesloten

Al meer dan 76.000 mensen gingen u voor

Alles-in-1 providers vergelijken

Alles in 1 vergelijken is via Totaalbesparen.com heel erg makkelijk. Via onze simpele maar effectieve vergelijker die op basis van uw wensen een vergelijking op maat maakt. U ontvangt bij ons altijd iets extra’s zoals een korting of cashback bedrag. Door jaarlijks over te stappen van provider, geniet u elk jaar weer van deze exclusieve kortingen. Begin hierboven direct met alles in 1 vergelijken.

Wat is alles-in-1?

Alles-in-1 is de benaming van de samenvoeging internet, tv en vaste telefonie. Dit alles-in-1 pakket wordt ook wel het Triple Play pakket genoemd. Daarnaast bieden verschillende providers een alles-in-1 oplossing aan in de vorm van een Quad Play pakket. Aan dit pakket is ook mobiele telefonie toegevoegd. U ontvangt met dit alles-in-1 pakket ook korting op uw mobiel.

Voordelen van alles-in-1

Het grootste voordeel is toch wel de korting die u ontvangt bij het afsluiten van aan alles-in-1 abonnement. Deze loopt al snel op tot meer dan € 100 op jaarbasis. Daarnaast ontvangt u ook nog product korting omdat u alle producten afneemt bij een enkele provider. Dat heeft dan ook weer als voordeel dat er maandelijks maar één factuur verstuurd wordt door uw provider. Dat maakt het geheel weer een stukje overzichtelijker.

Nadeel van alles-in-1

Er kleeft niet echt een nadeel aan een alles-in-1 pakket. Een nadeel zou kunnen zijn dat u geen gebruik wilt maken van vaste telefonie. Maar de meeste providers weten wel dat de vaste telefoon niet veel gebruikt wordt. Vaste telefonie wordt dan gratis toegevoegd aan het pakket. U betaalt dan alleen indien u gebruik maakt van de vaste telefoon. Wanneer u ervoor kiest om deze niet aan te sluiten, betaalt u er ook niet voor. 

Bij ons kunt u alles-in-1 vergelijken van:

online.nl
youfone
kpn

Overstappen van provider

Heeft u een nieuwe provider gevonden en wilt u gaan overstappen? Dan regelen wij dat graag voor u. In de meeste gevallen zal een nieuwe provider de overstap voor u regelen. Mocht dat niet het geval zijn, dan regelen wij dat uiteraard voor u. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven dat u wilt overstappen en eventueel modem, afstandbedingen en dergelijke terugsturen naar uw oude provider. Voor de installatie van uw nieuwe producten wordt vaak een monteur meegeleverd. Denk er wel aan dat hieraan kosten verbonden kunnen zijn. U kunt de nieuwe producten natuurlijk ook zelf installeren. Kies anders een provider die een gratis monteur meestuurt.

Wanneer uw oude abonnement al verlopen is, kunt u in principe direct overstappen. U zit dan wel vast aan een opzegtermijn van een maand. De kans bestaat dan dat uw abonnementen een korte periode overlappen. Wanneer u de overstap uit handen laat nemen, regelen wij dat uiteraard. Is uw abonnement nog niet verlopen en wilt u toch graag overstappen? Dat kan, maar u blijft het oude abonnement dan wel doorbetalen totdat deze verlopen is.

Indien u de overstap online maakt, heeft u altijd recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u zonder opgaaf van redenen de overstap annuleren. Let er op dat wanneer u de overstap telefonisch doet, u geen recht heeft op deze bedenkperiode.

Goedkoopste alles-in-1 vergelijken

Bij ons staat de goedkoopste provider altijd bovenaan. Het vinden van het goedkoopste alles-in-1 pakket is daardoor zeer goed te doen. Wij raden u toch graag aan om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar ervaringen van huidige klanten. Het zou namelijk zonde zijn als u enkele euro’s minder betaald voor een service die slecht bereikbaar is of gebruik maakt van verouderde techniek. Daarnaast raden wij u graag aan ook te kijken naar de inhoud van de pakketten. Een goedkoop alles-in-1 pakket heeft namelijk vaak een tragere internetverbinding en minder televisiezenders. Om tot het beste resultaat te komen, is het handig om eerst voor uzelf te bepalen wat het maandbudget wordt en wat u daarvoor graag zou krijgen. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een glasvezelverbinding? Dan kunt u daarvoor niet bij iedere provider terecht. Hetzelfde geldt voor bepaalde televisiezenders.

alles in 1 vergelijken

Veelgestelde vragen

Alles in 1 is een combinatie van verschillende producten die bij een enkele aanbieder worden afgenomen. Op deze producten ontvangt u dan korting omdat u deze allemaal afneemt bij dezelfde aanbieder. Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, tv en bellen. Daarnaast is het bij verschillende aanbieders mogelijk ook mobiele telefonie toe te voegen aan een alles in 1 pakket.

Of u glasvezel kunt krijgen bij uw alles in 1 pakket is afhankelijk van de vraag of uw adres is voorzien van een glasvezelverbinding. Om gebruik te maken van glasvezel dient uw woning namelijk aangesloten te zijn op het glasvezel netwerk. Of u aangesloten bent op het glasvezel netwerk kunt u zien wanneer u uw adres invoert bij onze alles in 1 vergelijker. Is glasvezel beschikbaar op uw adres? Dan kunt u ook een alles in 1 pakket met glasvezel afsluiten.

Hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar een alles in 1 pakket is afhankelijk van uw huidige aanbieder en de aanbieder naar wie u wenst over te stappen. Op jaarbasis kunt u met de overstap naar een alles in 1 pakket tot 200 euro besparen. Misschien nog wel meer wanneer u nog nooit bent overgestapt van leverancier.

Op de vraag welke leverancier van alles in 1 pakketten de goedkoopste is, bestaat geen correct antwoord. Hoewel verschillende aanbieders claimen de goedkoopste of de beste te zijn, is dit geheel afhankelijk van uw woonplaats en wensen. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste leverancier van glasvezel heeft het geen nut om bij een aanbieder te kijken die dit product niet aanbiedt.

Om te achterhalen welke aanbieder in uw situatie het beste of goedkoopste is, is het nodig een vergelijking op maat te maken. Wij bieden u graag aan gebruik te maken van onze alles in 1 vergelijkingsmodule waar u op basis van uw huidige situatie de beschikbare deals terugvindt.

Wanneer u van uw huidige alles in 1 pakket af wilt, kunt u dit op verschillende manieren bereiken. Het handigste is om de overstap te maken naar een nieuw alles in 1 pakket. Uw nieuwe leverancier zorgt er dan voor dat uw oude contract netjes wordt opgezegd. Wanneer u uw alles in 1 pakket wenst op te zeggen zonder over te stappen naar een nieuwe, dient u bij uw huidige leverancier na te gaan wat de correcte opzegprocedure is.

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn deze bronnen gebruikt:

  • Youfone
  • KPN