Sim only vergelijken

100% onafhankelijk sim only abonnementen vergelijken en direct online afsluiten. De beste deal staat bij ons altijd bovenaan.

Daarom kiest u voor Totaalbesparen.com!

Betrouwbare informatie over sim only abonnementen

Onafhankelijk een sim only vergelijken

Twee weken bedenktijd na het afsluiten

Al meer dan 76.000 mensen gingen u voor

Waarom een Sim Only abonnement?

Om de simpele reden dat dit een stuk goedkoper is dan een abonnement met nieuw toestel. De mobiele telefoons worden steeds beter, en ook oudere modellen voldoen nog vaak aan de verwachtingen. Beschikt u over een oude mobiel die nog goed is of bent u van plan zelf een mobiel te kopen? Dan kunt u daarnaast een sim-only abonnement afsluiten. Daarmee kunt u bellen en internetten, maar zit u niet vast aan een afbetaling voor een nieuw toestel. Een sim-only abonnement is al beschikbaar vanaf enkele euro’s per maand.

Sim only vergelijken
in 5 stappen

Via onze vergelijker, vergelijkt u in 5 stappen alle sim only abonnementen met elkaar. 

  1. Vul het gewenste aantal sms en belminuten in
  2. Vul het gewenste aantal MB’s in
  3. Kies een contractduur
  4. Vergelijk de premies
  5. Vergelijk de voorwaarden

Sim only vergelijken via Totaalbesparen.com

Via Totaalbesparen.com kunt u eenvoudig en snel een sim only abonnement vergelijken. U vindt hier altijd een contract dat aansluit op uw wensen, omdat wij op basis van uw gegevens een vergelijking maken. Na het maken van de vergelijking vindt u een overzicht van alle providers en kunt u degene kiezen waar u een abonnement wilt afsluiten. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk.

Overstappen van Sim Only abonnement

Heeft u al een sim-only abonnement en wilt u gaan overstappen naar een nieuwe provider? Weet dan dat acties van providers bijna dagelijks aangepast worden, waardoor u op de ene dag beter uit bent bij uw huidige provider dan op een andere dag. Wij raden u dan ook altijd aan om een vergelijking te maken van de sim-only providers zodat u ziet wie op dit moment de beste sim-only provider is voor u. Omdat de meeste providers de optie aanbieden om uw nummer te behouden, is er weinig reden om altijd maar bij dezelfde provider te blijven. Daarnaast wordt het overstappen naar een nieuwe provider extra aantrekkelijk doordat providers nieuwe klanten vaak een welkomstkorting bieden. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan 50% korting over de eerste 6 maanden van uw abonnement.

Wanneer u een nieuwe provider heeft gevonden en heeft besloten om daadwerkelijk over te gaan stappen, doet u er goed aan om de overstapprocedure om te zetten in een stappenplan. Allereerst dient u het huidige abonnement op te zeggen. Meestal hebt u een opzegtermijn van een maand, en heeft u dus genoeg tijd om een nieuw abonnement af te sluiten. Zorg en dan voor dat uw nieuwe sim-only abonnement enkele dagen voor het verlopen van uw oude abonnement in gaat. U bent er dan zeker van dat u niet zonder mobiel komt te zitten.

Bij ons vergelijkt u onder andere:

tele2
hollandsnieuwe
youfone
ben
simpel

Onbeperkt bellen en internetten

Bij sim-only providers wordt het aanbieden van onbeperkte bundels steeds populairder. De consument kan hiervan genieten doordat de providers prijzen voor de onbeperkte bundels steeds verder verlagen. Mede hierdoor wordt het sim-only abonnement steeds aantrekkelijker. Voor de helft van de prijs van een abonnement met nieuw toestel, heeft u al een sim-only bundel waarmee u onbeperkt mag bellen en internetten.

Het grootste verschil in aanbod tussen de onbeperkte bundels, is de internetsnelheid. De meeste providers bieden een sim-only abonnement met 4G internet, maar voor een zachter prijsje wordt al snel 3G of minder geleverd. Maakt u gebruik van Whatsapp of Skype? Dan is het wellicht handig om telefoongesprekken te plegen via deze apps en de belminuten links te laten liggen.

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn deze bronnen gebruikt:

  • Vergelijksimonly.nl