Digitale TV vergelijken

Digitaal TV kijken gaat via een internetverbinding. Het is daarom noodzakelijk uw internet- en TV abonnement bij dezelfde provider onder te brengen. Geef uw voorkeuren aan en bekijk direct wie de goedkoopste is.

Daarom kiest u voor Totaalbesparen.com!

Betrouwbare informatie over digitale TV

Onafhankelijk digitale TV vergelijken

Twee weken bedenktijd zodra u het contract heeft gesloten

Al meer dan 76.000 mensen gingen u voor

Waarom internet en TV?

De alles-in-1 pakketten worden alsmaar populairder. Dat zijn pakketten die bestaan uit internet, tv en vaste telefonie. De vaste telefoon wordt echter steeds minder gebruikt. Daarom zoeken ook steeds meer consumenten naar een pakket met internet en TV, zonder vaste telefonie. De meeste providers hebben ook wel door dat vaste telefonie aan populariteit verliest, en bieden daarom vaak vaste telefonie gratis aan in een alles-in-1 pakket. Het aanbod inclusief vaste telefonie is een stuk groter dan zonder. De vaste telefoon hoeft u niet aan te sluiten indien u dat niet wilt. Wij raden u daarom altijd aan om ook de pakketten mét vaste telefonie mee te nemen bij het maken van de keuze voor een nieuwe provider.

Digitale TV vergelijken

In deze 5 stappen kunt u digitale TV vergelijken;

 1. Vul uw postcode en huisnummer in
 2. Vink aan wat u wilt vergelijken: internet, TV en/of bellen
 3. Kies de downloadsnelheid
 4. Vergelijk de premies
 5. Vergelijk de voorwaarden

Voordelen vergelijken

Digitale TV vergelijken heeft een aantal voordelen:

 • Nooit teveel betalen
 • Voldoet aan uw wensen
 • Pakket inclusief snel internet
 • Indien gewenst alles-in-1 pakket
 • Met of zonder vaste telefonie

Bij ons kunt u digitale TV vergelijken van:

online.nl
youfone
kpn

Digitale TV en het alles-in-1 pakket

Omdat het voor digital TV ook nodig is om een internetabonnement af te sluiten (het signaal wordt namelijk bijna altijd via internet verstuurd), wordt er vaak gekozen voor digitale TV in combinatie met het alles-in-1 pakket. Dit pakket bestaat uit internet, TV en vaste telefonie. Sommige aanbieders hebben de mogelijkheid alleen internet en TV af te nemen, maar de keuze wordt een stuk groter wanneer u ook vaste telefonie toevoegt aan het pakket. Omdat vaste telefonie nauwelijks gebruikt wordt, bieden de meeste providers deze dienst gratis aan. U kunt er dus beter voor kiezen een alles-in-1 pakket te nemen en de vaste telefoon daarna gewoon niet aan te sluiten. U maakt dan gegarandeerd geen kosten voor vaste telefonie en heeft een ruimere keuze bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

alles in 1 vergelijken

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn deze bronnen gebruikt:

 • Youfone
 • Oxxio