Prepaid Creditcard

Prepaid creditcard kopen? Wij hebben de beste prepaid creditcards voor u op een rij gezet. Bekijk ze hieronder.

Bekijk alle prepaid creditcards
  1. [inhoudsopgave]
prepaid creditcard kopen

Wat is een prepaid creditcard?

Met een creditcard heeft u een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel in handen. Er zijn verschillende soorten creditcards. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte keuze. Indien u een negatieve BKR registratie heeft of als u niet voldoet aan de inkomenseis, kunt u een prepaid creditcard kopen. Een prepaid creditcard werkt net iets anders dan andere creditcards, dit leggen wij u hieronder uit.

De prepaid creditcard is er voor iedereen die niet aan de voorwaarden voor een reguliere pas voldoet. Normaliter dient u een positieve BKR registratie te hebben. Ook zult u aan de inkomenseis van 1.150 euro moeten voldoen. Als dit niet het geval is kunt u wel een prepaid creditcard kopen.

De prepaid creditcard werkt net iets anders dan een normale creditcard. Normaliter kunt u met een creditcard een aankoop doen, waarvan het bedrag op een later moment van uw rekening afgeschreven wordt. Met een prepaid creditcard stort u eerst geld op de card, wat u daarna kunt besteden. Dit kent u waarschijnlijk nog wel van de prepaid telefoon kaarten. U stort eerst geld op de kaart en geeft dit daarna uit. Er wordt bij een prepaid creditcard dus geen krediet verstrekt en geeft daarom geen geld uit dat u zelf niet heeft. U kunt alleen het geld uitgeven wat u zelf op de kaart heeft gestort.

Creditcard prepaid

Kosten prepaid creditcard

De prepaid creditcard is niet helemaal gratis. Zo wordt er een bedrag gerekend voor de aanschaf van de card en voor iedere keer dat u geld op de credit card stort. De eenmalige kosten voor de prepaid creditcard zijn enkele tientjes. Behalve de N26 Bank creditcard. Deze is geheel kosteloos.

Naast de eenmalige kosten die de meeste credit cards met zich meebrengen, zijn er nog de volgende kosten: kosten voor het storten en terugstorten van geld, kosten voor het opnemen van geld en een valuta opslag. Per card verschillen deze kosten. Controleer dit voordat u een creditcard kiest.

Prepaid creditcard kopen

Een prepaid creditcard kopen kan via uw bank of online. Door eerst een vergelijking te maken, weet u zeker dat u de goedkoopste prepaid creditcard kiest.

Online aanvragen

Een prepaid creditcard kopen kan online. Dit is een snel en eenvoudig proces.

  1. U vergelijkt de verschillende soorten creditcards
  2. Kies de card die bij uw wensen aansluit
  3. Lees de voorwaarden zorgvuldig door
  4. Vul uw gegevens in en doorloop de aanvraag
  5. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

Er zijn bepaalde gegevens nodig voor de aanvraag;

  • Uw persoonlijke gegevens
  • Uw contactgegevens
  • Uw voorkeuren (bestedingslimiet, gewenste betaalwijze en gewenste incassodag)
  • Uw financiële gegevens

Om de aanvraag snel en goed te voltooien raden we aan enkele gegevens bij de hand te houden. Dit betreft uw identiteitsbewijs, uw netto maandinkomen en de hoogte van uw woonlasten (hypotheek of huur).

Voorwaarden

Tijdens het proces is het verstandig om goed op de voorwaarden te letten. Creditcard aanbieders kunnen afzonderlijk van elkaar bepaalde regels hanteren. Om onaangename verrassingen te voorkomen is het verstandig dit goed door te nemen.

Liever een gewone creditcard? U kunt hier een gewone creditcard aanvragen.

1 creditcard voor u gevonden

N26 Mastercard

Jaarlijkse kosten

€ 0

Bestedingslimiet

prepaid

Aankoopverzekering

n.v.t.

Minimum netto inkomen: n.v.t.

Verschillende soorten creditcards

Er zijn meerdere soorten creditcards. U kunt met alle kaarten betalen, maar er zijn wel enkele verschillen.

Naam creditcard Omschrijving
Prepaid Cards Interessant indien u een negatieve BKR registratie heeft. Of als u niet aan de inkomenseis à €1.150,- voldoet.
Studenten Cards Deze kaart heeft vaak een lager bestedingslimiet waardoor u minder bestedingsruimte hebt. Het is echter wel vaak een goede oplossing voor studenten, die minder te besteden hebben.
Gold Cards Deze creditcard heeft meer opties. Zo heeft u een hoger bestedingslimiet, namelijk van € 5.000. Tevens krijgt u betere verzekeringen en geldt er een aankoopverzekering van 365 dagen.
Zakelijke Cards De zakelijke creditcard is voor ondernemers / bedrijfseigenaren en eventueel hun medewerkers.
Platinum Cards Deze Card komt na de Gold Card en heeft ook meer te bieden. Zo biedt deze Card erg goede verzekeringen voor reizen. Ook heeft u gratis toegang tot airport lounges en andere exclusieve aanbieding. Tot slot bevat de Card de beste spaarprogramma’s die u kunt krijgen.
Reizen Cards Het belangrijkste voordeel van deze pas is dat u de reisverzekering er gratis bij krijgt.
Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01