Prepaid creditcard

Prepaid creditcard kopen? Lees hier alles over prepaid creditcards en vraag er direct eentje aan.

Wat is een prepaid creditcard?

Met een creditcard heeft u een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel in handen. Er zijn verschillende soorten creditcards. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte keuze. Indien u een negatieve BKR registratie heeft of als u niet voldoet aan de inkomenseis, kunt u een prepaid creditcard kopen. Een prepaid creditcard werkt net iets anders dan andere creditcards, dit leggen wij u hieronder uit.

De prepaid creditcard is er voor iedereen die niet aan de voorwaarden voor een reguliere pas voldoet. Bij het aanvragen van een creditcard mag u geen BKR registratie hebben en zult u aan een bepaalde inkomenseis moeten voldoen. Als dit niet het geval is kunt u wel een prepaid creditcard kopen.

Waar u met een ‘normale creditcard’ een aankoop kunt doen en het op een later moment van uw rekening wordt afgeschreven, stort u bij een prepaid creditcard eerst geld op de card. Pas daarna kunt u dit geld besteden. Er wordt bij een prepaid creditcard dus geen krediet verstrekt en geeft daarom geen geld uit dat u zelf niet heeft. U kunt alleen het geld uitgeven wat u zelf op de kaart heeft gestort.

Kosten prepaid creditcard

De prepaid creditcard wordt door N26 Bank en Mastercard uitgegeven. Hier zijn verschillende opties. Zowel een gratis variant als varianten waar u 5 tot 17 euro per maand voor betaalt. 

Let er op dat er ook kosten zijn voor het storten van geld op de kaart, het opnemen van geld en kosten voor verschillende valuta.

prepaid creditcard

Prepaid creditcard kopen

Een prepaid creditcard kopen kan via uw bank of online. Door eerst een vergelijking te maken, weet u zeker dat u de goedkoopste prepaid creditcard kiest.

Online aanvragen

Een prepaid creditcard kopen kan online. Dit is een snel en eenvoudig proces.

  1. U vergelijkt de verschillende soorten creditcards
  2. Kies de card die bij uw wensen aansluit
  3. Lees de voorwaarden zorgvuldig door
  4. Vul uw gegevens in en doorloop de aanvraag
  5. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag

Er zijn bepaalde gegevens nodig voor de aanvraag;

  • Uw persoonlijke gegevens
  • Uw contactgegevens
  • Uw voorkeuren (bestedingslimiet, gewenste betaalwijze en gewenste incassodag)
  • Uw financiële gegevens

Om de aanvraag snel en goed te voltooien raden we aan enkele gegevens bij de hand te houden. Dit betreft uw identiteitsbewijs, uw netto maandinkomen en de hoogte van uw woonlasten (hypotheek of huur).

Voorwaarden

Tijdens het proces is het verstandig om goed op de voorwaarden te letten. Creditcard aanbieders kunnen afzonderlijk van elkaar bepaalde regels hanteren. Om onaangename verrassingen te voorkomen is het verstandig dit goed door te nemen.

Liever een gewone creditcard? U kunt hier een gewone creditcard aanvragen.

Prepaid creditcards 2022

Prepaid Mastercard

prepaid mastercard aanvragen

Prepaid Mastercard

Jaarlijkse kosten

€ 0

Bestedingslimiet

prepaid

Aankoopverzekering

n.v.t.

Minimum netto inkomen: n.v.t.

N26 Mastercard

N26 creditcard

N26 Mastercard

Jaarlijkse kosten

€ 0

Bestedingslimiet

prepaid

Aankoopverzekering

n.v.t.

Minimum netto inkomen: n.v.t.