Energievergelijker

Energie overstapdeals

Jaarlijks stappen miljoenen Nederlandse huishoudens weer over van energieleverancier. Dat is logisch, met een overstap bespaart u namelijk als snel honderden euro's op jaarbasis. Zeker als u nog nooit bent overgestapt, of om wat voor reden dan ook energie geleverd krijgt op basis van een modelcontract, kunt u erg veel besparen op energie. Onze energiedeals worden namelijk geleverd met lage leveringstarieven en exclusieve welkomstkortingen. De welkomstkorting loopt al snel op tot € 200. In combinatie met lagere energietarieven bespaart u daarmee al snel tot € 450 per jaar.

Overstappen doet u gemakkelijk online. Wanneer u uw gegevens bij de hand heeft, is een overstap binnen 10 minuten te doen. U ontvangt vervolgens van de nieuwe energieleverancier een bevestiging en hoeft verder niets te doen. Uw oude contract wordt voor u opgezegd en de levering van stroom en gas zal nooit onderbroken worden. De gehele overstap kan dus al binnen 10 minuten geregeld worden.

Goedkoopste energiedeal

De goedkoopste energiedeal staat bij ons altijd bovenaan. Het maakt weinig uit welke energieleverancier u kiest, u krijgt namelijk altijd dezelfde energie geleverd. Mocht u kiezen voor groene stroom, dan helpt u daarmee wel het aandeel groene stroom dat op het net rondgaat omhoog. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld kolencentrales sneller gesloten worden.

Hoewel het niet uitmaakt welke energieleverancier u kiest, is het zeker aan te raden om een leverancier te kiezen die u persoonlijk aanspreekt. Wanneer u ook stroom teruglevert aan het net omdat u bijvoorbeeld zonnepanelen heeft, is het ook handig te bekijken welke tarieven de leverancier biedt voor terug geleverde stroom. Mocht u de kans hebben, sluit dan een contract af met groene energie. Hiermee helpt u voor slechts enkele euro's per maand extra, de luchtkwaliteit verbeteren en co2 uitstoot verminderen. Energie die door een windmolen of zonnepaneel geleverd wordt aan het net, hoeft namelijk niet meer opgewekt te worden in een kolencentrale.

Over onze vergelijking

De energievergelijking die u bij ons maakt, komt volledig onafhankelijk tot stand. Van enkele energieleveranciers ontvangen wij een vergoeding wanneer het komt tot een overstap. Dat heeft echter geen enkele invloed op de positie van deze energieleveranciers. De goedkoopste energiedeal staat namelijk altijd bovenaan.

Omdat wij niet gebonden zijn aan een energieleverancier of enige andere partij, kiezen wij er regelmatig voor om verschillende vergelijkingsmodules te gebruiken. Daarvoor kijken we welke vergelijker de beste prijzen biedt op een bepaald moment. Mocht blijken dat een andere vergelijker goedkopere energiedeals biedt dan ons? Dan stappen wij direct over naar deze vergelijkingsmodule om te kunnen garanderen dat u bij ons nooit teveel betaald. Op deze manier kunnen wij u een laagste prijs garantie geven. Mocht u ergens anders toch een goedkopere energiedeal vinden? Dan horen wij graag van u. Wij zullen dan z.s.m. overschakelen.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01