Over Totaalbesparen.com

Onafhankelijk vergelijken op Totaalbesparen.com


Totaalbesparen.com biedt u als bezoeker de mogelijkheid om op een simpele manier te zien wat u daadwerkelijk kunt besparen op uw lasten. Onze vergelijkingsmodules onderscheiden zich van de modules van andere vergelijkers doordat de leveranciers en aanbieders zelf verantwoordelijk zijn voor hen tarieven en aanbiedingen. Daardoor biedt Totaalbesparen.com altijd de laatste prijzen en aanbiedingen, zelfs wanneer deze op overige media nog niet bekend zijn.

Over ons aanbod

In ons aanbod wordt elke leverancier meegenomen die zijn prijzen openbaar maakt, ongeacht of wij van deze leverancier een vergoeding ontvangen voor een eventuele overstap. Hiervoor hebben wij doelbewust gekozen omdat dit de enige manier is voor ons om te kunnen stellen dat wij volledig onafhankelijk zijn. Totaalbesparen.com is niet gebonden aan enige leverancier van producten die op deze website getoond worden en wij zijn daarnaast dus ook niet gebonden aan een eventuele commissie. Bij ons komt de voordeligste leverancier altijd bovenaan te staan, ook als wij daar helemaal niets voor krijgen, de beste deal is immers gewoon de beste deal.

Energie vergelijken

De energievergelijker van Totaalbesparen.com onderscheidt zich van andere energievergelijkers door middel van de second-opinion. Wij bieden al onze bezoekers een overzicht van andere energievergelijkers zodat zeker is waar de beste energiedeal gevonden kan worden.

Verzekeringen vergelijken

Naast een energievergelijker biedt Totaalbesparen.com vele andere vergelijkers aan waarmee op een snelle en simpele manier een overzicht van de meest gunstige deals gevormd kan worden. Totaalbesparen.com vergelijkt momenteel de volgende verzekeringen:
Autoverzekering vergelijken
Zorgzekering vergelijken
Inboedelverzekering vergelijken
Reisverzekering vergelijken
Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken
Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy