Over Totaalbesparen.com

Over ons

Totaalbesparen.com is een website waar u uw vaste lasten kunt vergelijken. Daarmee bespaart u veel geld. Op deze pagina leest u wie we zijn en wat we doen.

Sinds 2014

De website Totaalbesparen.com is gestart in 2014 met het idee dat mensen veel geld kunnen besparen op vaste lasten. Destijds waren er nog weinig vergelijkers in de markt en bleef men steevast jarenlang bij dezelfde aanbieder. Wilde men overstappen, dan diende men zelf alle aanbieders langs te gaan en vergelijkingen te maken. Inmiddels is dat gelukkig niet meer nodig. Via Totaalbesparen.com kunt u eenvoudig de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Dat bespaart niet alleen veel tijd, maar uiteindelijk ook veel geld.

Bedrijfsgegevens

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75317664. Totaalbesparen.com is onderdeel van Zeker.com BV, gevestigd op Saturnusstraat 68, 1829 CZ Oudorp.

Ons doel

Wij willen dat niemand meer teveel betaalt voor zijn of haar vaste lasten. Dat vinden we namelijk zonde van ieders geld en onnodig. Daarom bieden wij vergelijkers aan en actuele informatie. Met deze vergelijkers kunnen bezoekers zelf aanbieders naast elkaar leggen. En met onze informatie kan men zich inlezen in een specifiek onderwerp. Wij proberen alle informatie zo actueel mogelijk te houden.

Ons team

Dagelijks werken met een klein en gepassioneerd team om alles goed te laten functioneren. Dat betekent dat we dagelijks onze content updaten, onderzoeken uitvoeren, contacten hebben met verzekeraars en op zoek gaan naar actualiteiten. Bekijk hier een overzicht van onze medewerkers.

Wat u van ons kunt verwachten

U mag van ons verwachten dat de informatie op onze website juist en actueel is. Komt u iets tegen dat niet klopt, dan horen wij dat graag. U kunt dit kenbaar maken via info [@] totaalbesparen.com. Daarnaast kunt u van ons verwachten dat de vergelijkers via onze website actuele premies en informatie tonen.

Belangrijk om te weten is dat wij niet adviseren en bemiddelen. Ook kunnen wij niet meekijken met uw polis, wij hebben hier geen inzicht in. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw verzekeraar of adviseur.

Hoe wij geld verdienen

Het gebruik van onze website en vergelijkers is uiteraard gratis. Zodra u via onze website een verzekering of contract afsluit, ontvangen wij hiervoor een vergoeding. U kunt ervan uitgaan dat wij onafhankelijk zijn. Wij nemen zoveel mogelijk aanbieders mee. Echter staat niet iedere aanbieder hiervoor open. Wil iemand niet opgenomen worden in een vergelijker, dan staat hij er niet in. Ook als wij geen vergoeding van een partij ontvangen, staat deze in de vergelijker. Hierdoor behouden wij ons onafhankelijke karakter.

Totaalbesparen.com in de media

Totaalbesparen.com is regelmatig in de media. Hieronder een aantal voorbeelden.

Adres

Ons adres is:
Totaalbesparen.com
Saturnusstraat 68
1829 CZ Oudorp

Maak altijd eerst een afspraak. Lees hier hoe u contact met ons kunt opnemen.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01