Alles-in-1 vergelijken

Met onze vergelijker kunt u een vergelijking op maat maken waarin het totaalaanbod van alle providers verwerkt is. Daarmee ziet u direct welke provider u de beste deal biedt.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Alles-in-1 providers vergelijken

Alles in 1 vergelijken is via Totaalbesparen.com heel erg makkelijk. Via onze simpele maar effectieve vergelijker die op basis van uw wensen een vergelijking op maat maakt. U ontvangt bij ons altijd iets extra's zoals een korting of cashback bedrag. Door jaarlijks over te stappen van provider, geniet u elk jaar weer van deze exclusieve kortingen. Begin hierboven direct met alles in 1 vergelijken.

Gegevens

Vul alle gevraagde gegevens zo goed mogelijk in. Op basis van deze gegevens wordt de vergelijking gemaakt.

Vergelijken

Klik op "Zoek aanbiedingen" en u ontvangt direct een overzicht van de premies die providers u bieden.

Een keuze maken

Maak een weloverwogen keuze en let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op voorwaarden en inhoud.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Wat is alles-in-1?

Alles-in-1 is de benaming van de samenvoeging internet, tv en vaste telefonie. Dit alles-in-1 pakket wordt ook wel het Triple Play pakket genoemd. Daarnaast bieden verschillende providers een alles-in-1 oplossing aan in de vorm van een Quad Play pakket. Aan dit pakket is ook mobiele telefonie toegevoegd. U ontvangt met dit alles-in-1 pakket ook korting op uw mobiel.

Voordelen van alles-in-1

Het grootste voordeel is toch wel de korting die u ontvangt bij het afsluiten van aan alles-in-1 abonnement. Deze loopt al snel op tot meer dan € 100 op jaarbasis. Daarnaast ontvangt u ook nog productkorting omdat u alle producten afneemt bij een enkele provider. Dat heeft dan ook weer als voordeel dat er maandelijks maar één factuur verstuurd wordt door uw provider. Dat maakt het geheel weer een stukje overzichtelijker.

Nadeel van alles-in-1

Er kleeft niet echt een nadeel aan een alles-in-1 pakket. Een nadeel zou kunnen zijn dat u geen gebruik wilt maken van vaste telefonie. Maar de meeste providers weten wel dat de vaste telefoon niet veel gebruikt wordt. Vaste telefonie wordt dan gratis toegevoegd aan het pakket. U betaalt dan alleen indien u gebruik maakt van de vaste telefoon. Wanneer u ervoor kiest om deze niet aan te sluiten, betaald u er ook niet voor. Wij raden u wel aan ook vaste telefonie mee te nemen bij het vergelijken, omdat de tarieven hierdoor niet veranderen, maar het aanbod met vaste telefonie een stuk groter is dan wanneer u op zoek gaat naar een oplossing zonder vaste telefonie.

Goedkoopste alles-in-1 pakket vergelijken

Bij ons staat de goedkoopste provider altijd bovenaan. Het vinden van het goedkoopste alles-in-1 pakket is daardoor zeer goed te doen. Wij raden u toch graag aan om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar ervaringen van huidige klanten. Het zou namelijk zonde zijn als u enkele euro's minder betaald voor een service die slecht bereikbaar is of gebruik maakt van verouderde techniek. Daarnaast raden wij u graag aan ook te kijken naar de inhoud van de pakketten. Een goedkoop alles-in-1 pakket heeft namelijk vaak een tragere internetverbinding en minder televisiezenders. Om tot het beste resultaat te komen, is het handig om eerst voor uzelf te bepalen wat het maandbudget wordt en wat u daarvoor graag zou krijgen. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een glasvezelverbinding? Dan kunt u daarvoor niet bij iedere provider terecht. Hetzelfde geldt voor bepaalde televisiezenders.

Overstappen van provider

Heeft u een nieuwe provider gevonden en wilt u gaan overstappen? Dan regelen wij dat graag voor u. In de meeste gevallen zal een nieuwe provider de overstap voor u regelen. Mocht dat niet het geval zijn, dan regelen wij dat uiteraard voor u. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven dat u wilt overstappen en eventueel modem, afstandbedingen en dergelijke terugsturen naar uw oude provider. Voor de installatie van uw nieuwe producten wordt vaak een monteur meegeleverd. Denk er wel aan dat hieraan kosten verbonden kunnen zijn. U kunt de nieuwe producten natuurlijk ook zelf installeren. Kies anders een provider die een gratis monteur meestuurt.

Wanneer uw oude abonnement al verlopen is, kunt u in principe direct overstappen. U zit dan wel vast aan een opzegtermijn van een maand. De kans bestaat dan dat uw abonnementen een korte periode overlappen. Wanneer u de overstap uit handen laat nemen, regelen wij dat uiteraard. Is uw abonnement nog niet verlopen en wilt u toch graag overstappen? Dat kan, maar u blijft het oude abonnement dan wel doorbetalen totdat deze verlopen is.

Indien u de overstap online maakt, heeft u altijd recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u zonder opgaaf van redenen de overstap annuleren. Let er op dat wanneer u de overstap telefonisch doet, u geen recht heeft op deze bedenkperiode.

Veelgestelde vragen

Alles in 1 is een combinatie van verschillende producten die bij een enkele aanbieder worden afgenomen. Op deze producten ontvangt u dan korting omdat u deze allemaal afneemt bij dezelfde aanbieder. Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, tv en bellen. Daarnaast is het bij verschillende aanbieders mogelijk ook mobiele telefonie toe te voegen aan een alles in 1 pakket.

Of u glasvezel kunt krijgen bij uw alles in 1 pakket is afhankelijk van de vraag of uw adres is voorzien van een glasvezelverbinding. Om gebruik te maken van glasvezel dient uw woning namelijk aangesloten te zijn op het glasvezel netwerk. Of u aangesloten bent op het glasvezel netwerk kunt u zien wanneer u uw adres invoert bij onze alles in 1 vergelijker. Is glasvezel beschikbaar op uw adres? Dan kunt u ook een alles in 1 pakket met glasvezel afsluiten.

Hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar een alles in 1 pakket is afhankelijk van uw huidige aanbieder en de aanbieder naar wie u wenst over te stappen. Op jaarbasis kunt u met de overstap naar een alles in 1 pakket tot 200 euro besparen. Misschien nog wel meer wanneer u nog nooit bent overgestapt van leverancier.

Op de vraag welke leverancier van alles in 1 pakketten de goedkoopste is, bestaat geen correct antwoord. Hoewel verschillende aanbieders claimen de goedkoopste of de beste te zijn, is dit geheel afhankelijk van uw woonplaats en wensen. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste leverancier van glasvezel heeft het geen nut om bij een aanbieder te kijken die dit product niet aanbiedt.

Om te achterhalen welke aanbieder in uw situatie het beste of goedkoopste is, is het nodig een vergelijking op maat te maken. Wij bieden u graag aan gebruik te maken van onze alles in 1 vergelijkingsmodule waar u op basis van uw huidige situatie de beschikbare deals terugvindt.

Wanneer u van uw huidige alles in 1 pakket af wilt, kunt u dit op verschillende manieren bereiken. Het handigste is om de overstap te maken naar een nieuw alles in 1 pakket. Uw nieuwe leverancier zorgt er dan voor dat uw oude contract netjes wordt opgezegd. Wanneer u uw alles in 1 pakket wenst op te zeggen zonder over te stappen naar een nieuwe, dient u bij uw huidige leverancier na te gaan wat de correcte opzegprocedure is.

Het laatste alles-in-1 nieuws

KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli
18-05-2020

KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli

Vodafone start met uitrol 5G netwerk in Nederland
28-04-2020

Vodafone start met uitrol 5G netwerk in Nederland

Gaat XS4ALL verdwijnen?
21-01-2019

Gaat XS4ALL verdwijnen?

Alles in een pakket vergelijken
04-12-2018

Alles in een pakket vergelijken

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01