Digitale TV vergelijken

Digitaal TV kijken gaat via een internetverbinding. Het is daarom noodzakelijk uw internet- en TV abonnement bij dezelfde provider onder te brengen. Geef uw voorkeuren aan en bekijk direct wie de goedkoopste is.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Waarom internet en TV?

De alles-in-1 pakketten worden alsmaar populairder. Dat zijn pakketten die bestaan uit internet, tv en vaste telefonie. De vaste telefoon wordt echter steeds minder gebruikt. Daarom zoeken ook steeds meer consumenten naar een pakket met internet en TV, zonder vaste telefonie. De meeste providers hebben ook wel door dat vaste telefonie aan populariteit verliest, en bieden daarom vaak vaste telefonie gratis aan in een alles-in-1 pakket. Het aanbod inclusief vaste telefonie is een stuk groter dan zonder. De vaste telefoon hoeft u niet aan te sluiten indien u dat niet wilt. Wij raden u daarom altijd aan om ook de pakketten mét vaste telefonie mee te nemen bij het maken van de keuze voor een nieuwe provider.

Bepaal uw wensen

Om een vergelijking op maat te kunnen maken, is het belangrijk dat u eerst duidelijk heeft voor uzelf waarnaar u op zoek bent.

Maak een vergelijking

Wanneer u weet waarnaar u op zoek bent, vult u dit in bij onze vergelijker. Geef zo exact mogelijk aan waarnaar u op zoek bent.

Zoek de beste provider

U ontvangt een overzicht van providers die aan uw wensen kunnen voldoen. De goedkoopste provider staat altijd bovenaan.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Digitale TV via glasvezel internet

Veel digitale TV verbindingen lopen tegenwoordig via glasvezel, indien u gebruik maakt van glasvezel in uw woning. Dit biedt veel voordelen, waaronder minder storing (glasvezel is erg stabiel) en uitgebreide mogelijkheden om bijvoorbeeld programma's terug te kunnen kijken. Daarnaast kan ook software voor de ontvanger automatisch geüpdate worden wanneer deze is verbonden aan het internet. Digitale TV kunt u overigens ook krijgen indien u geen glasvezel aansluiting heeft in uw woning. Dit kan dan via de kabel of zelfs wireless.

Niet alle Nederlandse huishoudens zin aangesloten op het glasvezel netwerk. Vooral de grote steden en de randstad hebben een goede dekking. Of glasvezel op uw adres beschikbaar is, kunt u zien wanneer u een postcode en huisnummer invoert in onze vergelijker. Ontvangt u geen resultaat? Dan is glasvezel helaas nog niet beschikbaar op uw adres.

Digitale TV en het alles-in-1 pakket

Omdat het voor digital TV ook nodig is om een internetabonnement af te sluiten (het signaal wordt namelijk bijna altijd via internet verstuurd), wordt er vaak gekozen voor digitale TV in combinatie met het alles-in-1 pakket. Dit pakket bestaat uit internet, TV en vaste telefonie. Sommige aanbieders hebben de mogelijkheid alleen internet en TV af te nemen, maar de keuze wordt een stuk groter wanneer u ook vaste telefonie toevoegt aan het pakket. Omdat vaste telefonie nauwelijks gebruikt wordt, bieden de meeste providers deze dienst gratis aan. U kunt er dus beter voor kiezen een alles-in-1 pakket te nemen en de vaste telefoon daarna gewoon niet aan te sluiten. U maakt dan gegarandeerd geen kosten voor vaste telefonie en heeft een ruimere keuze bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

Veelgestelde vragen

Alles in 1 is een combinatie van verschillende producten die bij een enkele aanbieder worden afgenomen. Op deze producten ontvangt u dan korting omdat u deze allemaal afneemt bij dezelfde aanbieder. Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, tv en bellen. Daarnaast is het bij verschillende aanbieders mogelijk ook mobiele telefonie toe te voegen aan een alles in 1 pakket.

Of u glasvezel kunt krijgen bij uw alles in 1 pakket is afhankelijk van de vraag of uw adres is voorzien van een glasvezelverbinding. Om gebruik te maken van glasvezel dient uw woning namelijk aangesloten te zijn op het glasvezel netwerk. Of u aangesloten bent op het glasvezel netwerk kunt u zien wanneer u uw adres invoert bij onze alles in 1 vergelijker. Is glasvezel beschikbaar op uw adres? Dan kunt u ook een alles in 1 pakket met glasvezel afsluiten.

Hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar een alles in 1 pakket is afhankelijk van uw huidige aanbieder en de aanbieder naar wie u wenst over te stappen. Op jaarbasis kunt u met de overstap naar een alles in 1 pakket tot 200 euro besparen. Misschien nog wel meer wanneer u nog nooit bent overgestapt van leverancier.

Op de vraag welke leverancier van alles in 1 pakketten de goedkoopste is, bestaat geen correct antwoord. Hoewel verschillende aanbieders claimen de goedkoopste of de beste te zijn, is dit geheel afhankelijk van uw woonplaats en wensen. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste leverancier van glasvezel heeft het geen nut om bij een aanbieder te kijken die dit product niet aanbiedt.

Om te achterhalen welke aanbieder in uw situatie het beste of goedkoopste is, is het nodig een vergelijking op maat te maken. Wij bieden u graag aan gebruik te maken van onze alles in 1 vergelijkingsmodule waar u op basis van uw huidige situatie de beschikbare deals terugvindt.

Wanneer u van uw huidige alles in 1 pakket af wilt, kunt u dit op verschillende manieren bereiken. Het handigste is om de overstap te maken naar een nieuw alles in 1 pakket. Uw nieuwe leverancier zorgt er dan voor dat uw oude contract netjes wordt opgezegd. Wanneer u uw alles in 1 pakket wenst op te zeggen zonder over te stappen naar een nieuwe, dient u bij uw huidige leverancier na te gaan wat de correcte opzegprocedure is.

Het laatste alles-in-1 nieuws

KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli
18-05-2020

KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli

Vodafone start met uitrol 5G netwerk in Nederland
28-04-2020

Vodafone start met uitrol 5G netwerk in Nederland

Gaat XS4ALL verdwijnen?
21-01-2019

Gaat XS4ALL verdwijnen?

Alles in een pakket vergelijken
04-12-2018

Alles in een pakket vergelijken

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01