Internet en telefonie vergelijken

Op zoek naar een internet en telefonie abonnement? Geef in onze vergelijker aan waarnaar u op zoek bent en ontvang direct de beste deals.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Waarom alleen internet en telefonie?

Kijkt u geen TV meer of beschikt u over een satelliet? Dan kunt u een pakket afsluiten met internet en vaste telefonie. Het aanbod in deze pakketten is vrij uitgebreid, maar niet alle providers bieden een pakket zonder TV. U kunt er eventueel voor kiezen alleen een internetabonnement af te sluiten. De keuze hierin is een stuk groter dan in combinatie met vaste telefonie. Wilt u om wat voor reden dan ook toch een abonnement afsluiten met alleen internet en vaste telefonie. Maak dan gebruik van onze gratis vergelijker hierboven en bekijk direct waar u het goedkoopste uit bent.

Maak een zoekopdracht

Bedenk allereerst waarnaar u op zoek bent. Door gebruik te maken van de filters worden uw resultaten beter.

Vergelijk providers

Klik op 'Vergelijken' om naar uw resultaat te gaan. De goedkoopste provider staat bovenaan.

Kies de beste provider

Kijk welke provider het beste kan voldoen aan uw wensen tegen de laagste prijs. Klik vervolgens op 'Bekijk'.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Internet, telefonie en het alles-in-1 pakket

Internet en telefonie zijn ook verwerkt in het alles-in-1 pakket, zij het dat aan dit pakket ook TV is toegevoegd. Het alles-in-1 pakket is tegenwoordig erg populair en wint nog elk jaar aan populariteit. De keuze in alles-in-1 pakketten is groot. Zonder TV wordt deze keuze een stuk kleiner.

Vaste telefonie: een gedane zaak?

Vaste telefonie wordt steeds minder gebruikt. Dat komt vooral doordat bijna iedereen al een mobiel heeft en een vaste telefoon dus niet meer noodzakelijk is. Toch kan een vaste telefoon handig zijn. Zo is het vaak goedkoper om te bellen vanaf een vaste lijn en is het ook goedkoper om gebeld te worden op een vaste lijn. Ook bellen en gebeld worden uit het buitenland is een stuk goedkoper via de vaste telefoon. Wanneer u beschikt over een mobiel met genoeg data, kunt u gratis bellen naar het buitenland met bijvoorbeeld Skype. Toch kan ook dan een vaste telefoon nut hebben, bijvoorbeeld wanneer u thuis een bedrijf runt komt het vertrouwd over een vast nummer te hebben.

Vaste telefonie is beschikbaar in verschillende vormen waarmee gebeld kan worden tegen verschillende tarieven. Meestal betaalt u geen aansluitkosten of abonnementskosten voor de vaste telefoon. U kunt er wel voor kiezen een uitbreiding te nemen op uw vaste telefonie abonnement, waarmee u bijvoorbeeld tegen extra laag tarief naar bepaalde landen kunt bellen. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt gaan maken, is het allereerst handig te bedenken naar welk land u gaat bellen en hoeveel minuten u denkt te bellen op maandbasis. Vervolgens kunt u op basis hiervan een passend abonnement afsluiten zodat u niet onnodig teveel betaald.

Veelgestelde vragen

Alles in 1 is een combinatie van verschillende producten die bij een enkele aanbieder worden afgenomen. Op deze producten ontvangt u dan korting omdat u deze allemaal afneemt bij dezelfde aanbieder. Een alles in 1 pakket bestaat uit internet, tv en bellen. Daarnaast is het bij verschillende aanbieders mogelijk ook mobiele telefonie toe te voegen aan een alles in 1 pakket.

Of u glasvezel kunt krijgen bij uw alles in 1 pakket is afhankelijk van de vraag of uw adres is voorzien van een glasvezelverbinding. Om gebruik te maken van glasvezel dient uw woning namelijk aangesloten te zijn op het glasvezel netwerk. Of u aangesloten bent op het glasvezel netwerk kunt u zien wanneer u uw adres invoert bij onze alles in 1 vergelijker. Is glasvezel beschikbaar op uw adres? Dan kunt u ook een alles in 1 pakket met glasvezel afsluiten.

Hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar een alles in 1 pakket is afhankelijk van uw huidige aanbieder en de aanbieder naar wie u wenst over te stappen. Op jaarbasis kunt u met de overstap naar een alles in 1 pakket tot 200 euro besparen. Misschien nog wel meer wanneer u nog nooit bent overgestapt van leverancier.

Op de vraag welke leverancier van alles in 1 pakketten de goedkoopste is, bestaat geen correct antwoord. Hoewel verschillende aanbieders claimen de goedkoopste of de beste te zijn, is dit geheel afhankelijk van uw woonplaats en wensen. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste leverancier van glasvezel heeft het geen nut om bij een aanbieder te kijken die dit product niet aanbiedt.

Om te achterhalen welke aanbieder in uw situatie het beste of goedkoopste is, is het nodig een vergelijking op maat te maken. Wij bieden u graag aan gebruik te maken van onze alles in 1 vergelijkingsmodule waar u op basis van uw huidige situatie de beschikbare deals terugvindt.

Wanneer u van uw huidige alles in 1 pakket af wilt, kunt u dit op verschillende manieren bereiken. Het handigste is om de overstap te maken naar een nieuw alles in 1 pakket. Uw nieuwe leverancier zorgt er dan voor dat uw oude contract netjes wordt opgezegd. Wanneer u uw alles in 1 pakket wenst op te zeggen zonder over te stappen naar een nieuwe, dient u bij uw huidige leverancier na te gaan wat de correcte opzegprocedure is.

Het laatste alles-in-1 nieuws

KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli
18-05-2020

KPN en Ziggo verhogen internet en tv tarieven per 1 juli

Vodafone start met uitrol 5G netwerk in Nederland
28-04-2020

Vodafone start met uitrol 5G netwerk in Nederland

Gaat XS4ALL verdwijnen?
21-01-2019

Gaat XS4ALL verdwijnen?

Alles in een pakket vergelijken
04-12-2018

Alles in een pakket vergelijken

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01