Schrijfproces

Wij vinden het belangrijk dat u de informatie vindt die u zoekt en dat deze actueel is. Daarom vertellen wij u hier hoe ons schrijfproces eruit ziet.

Wie is de schrijver?

Bovenaan de artikelen leest u wie deze heeft geschreven. Onze schrijvers hebben allemaal jaren ervaring in de financiële en verzekeringswereld. Schrijvers doen onderzoek voordat er een artikel wordt geschreven. Pas zodra alle informatie voor handen is, wordt een artikel gemaakt.

Wie controleert de artikelen?

Een artikel gaat niet zomaar online. Deze worden eerst gecontroleerd. Het vier ogen principe wordt voor ieder artikel nageleefd. Zo halen we niet alleen typefoutjes eruit, maar wordt het artikel ook beoordeeld op schrijfstijl en of wordt beoordeeld of het artikel makkelijk te lezen is. Daarnaast wordt een artikel door een expert beoordeeld als er data wordt vermeld. Cijfers moeten kloppen en dat verdient een extra check. Wie de pagina heeft gecontroleerd, staat ook bovenaan het artikel.

Wanneer is het artikel geüpdatet?

Dat leest u bovenaan het artikel. Zodra de pagina wordt geüpdatet wordt de datum bijgewerkt. Zo weet u altijd of het artikel actueel is. Onder een premieberekening staat een aparte datum. Dat is de datum waarop de premies zijn berekend.

Welke bronnen worden geraadpleegd?

Zoals gezegd wordt er eerst onderzoek gedaan voordat een artikel gepubliceerd wordt. Dat houdt onder andere in dat we informatie zoeken en dus andere bronnen raadplegen. De bronnen die worden gebruikt, staan onderaan de pagina benoemd. Indien het relevant is plaatsen we tevens een linkje naar de bron. Dit kan zowel in het artikel zijn of bij de bronvermelding.