ANWB scooterverzekering

Logo

Bij de ANWB kunt u terecht voor zowel een scooter- als snorscooter verzekering. Zowel nieuwe als tweedehands scooters kunt u verzekeren bij deze verzekeraar. De ANWB heeft een erg goede naam op het gebied van verzekeringen en veruit de meeste klanten zijn erg tevreden over de verzekeringen van deze aanbieder. Met een ANWB scooterverzekering met casco plus dekking, geniet u standaard van een aanvullende dekking tot maximaal € 350 bij schade aan kleding of helm.


WA of allrisk scooterverzekering

ANWB biedt de mogelijkheid een WA- of allrisk scooterverzekering af te sluiten. De WA scooterverzekering is verplicht. Uitbreiden naar een allrisk verzekering niet. Met de allrisk scooterverzekering wordt ook schade vergoedt die het gevolg is van een eigen fout. Let op dat de premie voor een allrisk verzekering een stuk hoger ligt dan voor de WA-verzekering.

Daarnaast kunt u bij de ANWB kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. U kunt hierbij kiezen uit: verhaalsrechtsbijstand, ongevallen voor opzittenden of aanschafwaardegarantie. Met verhaalsrechtsbijstand worden eventuele juridische kosten ten gevolge van een ongeval gedekt. Met de aanschafwaardegarantie krijgt u tot drie jaar na aankoop het volledige aanschafbedrag terug bij een ongeval. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat de schade gedekt wordt door de verzekering.


Korting op de ANWB scooterverzekering

Leden van de ANWB ontvangen standaard een korting van 5% op de premie. Daarnaast kunt u ook schadevrije jaren opbouwen met de ANWB scooterverzekering waardoor u een no-claim korting ontvangt. Deze no-claim korting kan oplopen tot maximaal 75% van de premie. Let er dan wel op dat u uw schadevrije jaren vaak maar eenmaal kan inzetten. Vaak is het toch voordeliger uw schadevrije jaren in te zetten voor een autoverzekering.


Overstappen naar ANWB

ANWB biedt nieuwe klanten een gratis overstapservice. U kunt een scooterverzekering afsluiten bij de ANWB en uw oude verzekering wordt voor u opgezegd. U hoeft dus niet meer zelf uw oude scooterverzekering op te zeggen.


Naar de website van ANWB »

ANWB vergelijken

Direct naar resultaat
Scooterverzekering

ANWB contactgegevens

T: 088 2692222

Postadres
U kunt zowel online als telefonisch contact opnemen met ANWB. Een postadres is daardoor overbodig.

Meer scooterverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01