Centraal Beheer scooterverzekering

Logo

Met de bromfietsverzekering van Centraal Beheer kunt u uw brommer, scooter, snorfiets en snelle elektrische fiets verzekeren. De scooterverzekering van Centraal Beheer komt vaak als goedkoopste uit de bus, dus de kans dat u veels te veel gaat betalen is klein. Toch raden wij u aan eerst een vergelijking te maken om te zien of u niet bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent.


Dekkingen

Bij Centraal Beheer kunt u kiezen voor de standaarddekkingen WA en allrisk, maar deze verzekeraar biedt ook een tussenoplossing: de WA+ dekking. Deze dekking is bij autoverzekeringen standaard, maar bij de meeste scooterverzekeringen heeft u deze keuze niet.

Met een standaard WA dekking bent u verzekerd voor schade aan anderen. Met de WA+ dekking bent u daarnaast verzekerd tegen schade en diefstal en schade ten gevolge van brand, storm of een natuurramp. Met de Allrisk variant bent u daarnaast ook verzekerd tegen schade die ontstaat aan uw voertuig ten gevolge van eigen handelen en schade aan het eigen voertuig door vandalisme of een aanrijding.

Ook kunt u kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen. Daarbij kunt u kiezen voor een opzittendenverzekering, pechhulp en rechtsbijstand. De pechhulp wordt aangeboden in samenwerking met Eurocross Assistance.


Meer kenmerken

Centraal Beheer keert de nieuwwaarde van de scooter uit, mocht deze total loss raken, tot 1 jaar na aanschaf. Hetzelfde geldt voor accessoires als helm en slot. Schade melden kan op verschillende manieren, maar de bekendste blijft toch wel: Even Apeldoorn bellen.


Naar de website van Centraal Beheer »

Centraal Beheer vergelijken

Direct naar resultaat
Scooterverzekering

Centraal Beheer contactgegevens

T: 055 579 8000

Postadres
Centraal Beheer Achmea
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn

Meer scooterverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01