HEMA scooterverzekering

Logo

HEMA biedt een redelijk voordelige scooterverzekering met uitstekende dekking. Bij de HEMA kunt u kiezen tussen de wettelijk verplichte WA-dekking en de meer uitgebreide allrisk scooterverzekering. Uw scooterverzekering kunt u redelijk snel online afsluiten. U kunt daarna snel de weg op.


Dekkingen

Naast de keuze uit een standaard WA-verzekering of allrisk verzekering, kunt u bij HEMA ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen. U kunt ervoor kiezen de standaard scooterverzekering uit te breiden met een opzittenden verzekering of een rechtsbijstandverzekering. Hebt u al een rechtsbijstandsverzekering met module verkeer? Dan hoeft u deze aanvullende verzekering niet meer af te sluiten, u bent dan al gedekt tegen eventuele juridische kosten ten gevolge van een ongeval.


Eigen risico

U betaald bij de HEMA scooterverzekering in eigen risico van 10% van het schadebedrag. Let er wel op dat het minimum eigen risico per gebeurtenis € 150 is. Ook wanneer het schadebedrag enkele honderden euro's is, betaald u dit minimaal eigen risico. Het eigen risico van 10% is dus vooral van toepassing op schadebedragen boven de € 1.500. Bij kleinere bedragen is het al snel voordeliger om de schade uit eigen zak te betalen in verband met een stijgende premie na het melden van schade. Let op dat wanneer een bestuurder die jonger is dan degene die u hebt opgegeven als hoofdbestuurder een ongeval veroorzaakt, u een eigen risico heeft van minimaal € 250.


Overstappen naar HEMA

Wilt u uw huidige scooterverzekering overzetten naar de HEMA? Dan biedt de HEMA een gratis overstaphulp. Deze overstaphulp bestaat uit begeleiding voor een soepele overgang en het opstellen van een opzegbrief voor de oude scooterverzekering. HEMA zegt uw oude scooterverzekering niet voor u op, dat dient u nog steeds zelf te doen.


Naar de website van HEMA »

HEMA vergelijken

Direct naar resultaat
Scooterverzekering

HEMA contactgegevens

T: 071-3641832 (spoedeisende hulp!)

Postadres
HEMA verzekeringen worden online geregeld. Voor alle zaken kunt u terecht op uw online omgeving.

Meer scooterverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01