Inshared scooterverzekering

Logo

De Inshared scooterverzekering is vaak terug te vinden in de top 3 van goedkoopste scooterverzekeringen. Op welke positie deze verzekeraar staat is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en het voertuig dat u wilt gaan verzekeren. Bent u benieuwd wat u gaat betalen bij Inshared en andere verzekeraars? Vergelijk hier alle scooterverzekeringen en maak gebruik van de filtermogelijkheden om de resultaten persoonlijker te maken.


Dekkingen

U kunt bij de scooterverzekering van Inshared kiezen voor de meest voorkomende standaard dekkingen: WA en allrisk. De WA scooterverzekering is de minimale verplichting waaraan u als scooterrijder moet voldoen. Met deze dekking bent u verzekerd tegen schade die door een fout van u wordt veroorzaakt aan anderen of hen bezit. U kunt er daarnaast voor kiezen de scooterverzekering af te sluiten in allrisk variant, waarmee u ook verzekerd bent tegen schade die door eigen fout ontstaat aan uw eigen voertuig. In het geval van een ongeval wordt dan de schade van zowel de tegenpartij als uzelf vergoedt door Inshared. Let er wel op dat u voor een allrisk scooterverzekering een stuk meer betaalt dan voor een standaard WA-verzekering. De allrisk scooterverzekering is door de hoge prijs alleen aan te raden voor nieuwe scooters of scooters die een erg hoge dagwaarde hebben.


Schadevrije jaren

U kunt schadevrije jaren die u heeft opgebouwd via een auto- of motorverzekering, bij Inshared niet inzetten voor een scooterverzekering. Alleen de schadevrije jaren die u hebt opgebouwd bij een scooter, brommer of snorfiets kunt u meenemen bij de schadevrije jaren. Houdt er rekening mee dat wanneer u gebruik maakt van schadevrije jaren en betrokken raakt bij een ongeval, u terugvalt op de bonus/malus ladder en direct meer gaat betalen. Daarnaast hanteert Inshared de regel dat u een eigen risico van € 250,- per incident betaald wanneer de bestuurder die het ongeval veroorzaakt is, jonger is dan degene op wiens naam de verzekering staat. Het kan daarom in bepaalde gevallen handiger zijn de schade niet door te geven aan Inshared.


Naar de website van Inshared »

Inshared vergelijken

Direct naar resultaat
Scooterverzekering

Inshared contactgegevens

T: 033-7508285

Postadres
Inshared werkt uitsluitend online en heeft helaas geen postadres.

Meer scooterverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01