Sim only vergelijken

100% onafhankelijk sim only abonnementen vergelijken en direct online afsluiten. De beste deal staat bij ons altijd bovenaan.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Waarom een Sim Only abonnement?

Om de simpele reden dat dit een stuk goedkoper is dan een abonnement met nieuw toestel. De mobiele telefoons worden steeds beter, en ook oudere modellen voldoen nog vaak aan de verwachtingen. Beschikt u over een oude mobiel die nog goed is of bent u van plan zelf een mobiel te kopen? Dan kunt u daarnaast een sim-only abonnement afsluiten. Daarmee kunt u bellen en internetten, maar zit u niet vast aan een afbetaling voor een nieuw toestel. Een sim-only abonnement is al beschikbaar vanaf enkele euro's per maand.

Maak een vergelijking

Vul allereerst de gevraagde gegevens in in bovenstaande vergelijker, bedenk goed wat u zou willen.

Filter de resultaten

In de zoekresultaten kunt u gebruik maken van filters om de resultaten meer naar uw hand te zetten.

Maak uw keuze

Wanneer uw overzicht klaar is, ziet u direct wie de goedkoopste provider is. U kunt nu uw keuze gaan maken.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Onbeperkt bellen en internetten

Sim only vergelijkenBij sim-only providers wordt het aanbieden van onbeperkte bundels steeds populairder. De consument kan hiervan genieten doordat de providers prijzen voor de onbeperkte bundels steeds verder verlagen. Mede hierdoor wordt het sim-only abonnement steeds aantrekkelijker. Voor de helft van de prijs van een abonnement met nieuw toestel, heeft u al een sim-only bundel waarmee u onbeperkt mag bellen en internetten.

Het grootste verschil in aanbod tussen de onbeperkte bundels, is de internetsnelheid. De meeste providers bieden een sim-only abonnement met 4G internet, maar voor een zachter prijsje wordt al snel 3G of minder geleverd. Maakt u gebruik van Whatsapp of Skype? Dan is het wellicht handig om telefoongesprekken te plegen via deze apps en de belminuten links te laten liggen.

Overstappen van Sim Only abonnement

Heeft u al een sim-only abonnement en wilt u gaan overstappen naar een nieuwe provider? Weet dan dat acties van providers bijna dagelijks aangepast worden, waardoor u op de ene dag beter uit bent bij uw huidige provider dan op een andere dag. Wij raden u dan ook altijd aan om een vergelijking te maken van de sim-only providers zodat u ziet wie op dit moment de beste sim-only provider is voor u. Omdat de meeste providers de optie aanbieden om uw nummer te behouden, is er weinig reden om altijd maar bij dezelfde provider te blijven. Daarnaast wordt het overstappen naar een nieuwe provider extra aantrekkelijk doordat providers nieuwe klanten vaak een welkomstkorting bieden. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan 50% korting over de eerste 6 maanden van uw abonnement.

Wanneer u een nieuwe provider heeft gevonden en heeft besloten om daadwerkelijk over te gaan stappen, doet u er goed aan om de overstapprocedure om te zetten in een stappenplan. Allereerst dient u het huidige abonnement op te zeggen. Meestal hebt u een opzegtermijn van een maand, en heeft u dus genoeg tijd om een nieuw abonnement af te sluiten. Zorg en dan voor dat uw nieuwe sim-only abonnement enkele dagen voor het verlopen van uw oude abonnement in gaat. U bent er dan zeker van dat u niet zonder mobiel komt te zitten.

Sim only vergelijken via Totaalbesparen.com

Via totaalbesparen.com kunt u eenvoudig en snel een sim only abonnement vergelijken. U vindt hier altijd een contract dat aansluit op uw wensen, omdat wij op basis van uw gegevens een vergelijking maken. Na het maken van de vergelijking vindt u een overzicht van alle providers en kunt u degene kiezen waar u een abonnement wilt afsluiten. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk.

Veelgestelde vragen

Niet alle sim only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Via onze vergelijker kunt u de gewenste contractduur kiezen. Zo weet u direct welke providers een maandelijks opzegbare sim only aanbieden.

Bij een sim only kunt u kiezen voor een maand- of jaarabonnement. Hoe groter het abonnement hoe goedkoper de kosten zullen zijn. Bij prepaid betaalt u per belminuut of MB. Een prepaid is over het algemeen duurder dan een sim only. Bij een prepaid zit u niet vast aan een maand-of jaarcontract.

Bij een abonnement met telefoon krijgt u om de zoveel jaar een nieuw toestel. Een sim only abonnement is eigenlijk hetzelfde als een gewoon abonnement alleen dan krijgt u er geen telefoon bij.

  • Wanneer u een sim only gaat vergelijken zult u zien dat het aanbod groter is dan bij abonnementen met een telefoon
  • Bij een sim only is de contractsduur korter
  • Goedkopere maandelijkse kosten
  • U kunt gebruik blijven maken van uw huidige telefoon

  • Wanneer u voor een sim only kiest dan moet u de kosten voor een telefoon zelf betalen. Wilt u de nieuwste smartphone? Dan betaalt u al snel 600 euro.
  • Goedkope sim only providers bieden vaak geen standaard 4G internet aan. Wanneer u wel 4G internet wilt dan betaalt u hiervoor maandelijks extra.

Er zijn sim only abonnementen waarmee u onbeperkt kunt internetten en bellen. Via onze sim only vergelijker kunt u filteren op het maandelijkse verbruik van internet en bellen. Hierdoor ziet u direct welke providers onbeperkt bellen en internetten aanbieden.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01