Tweewielerverzekering

Op zoek naar een brommer, scooter, fiets of motorverzekering? Maak dan gratis gebruik van onze onafhankelijke vergelijkers en wees er zeker van dat u niet teveel betaald.

Scooterverzekering vergelijken

Tweewielerverzekering vergelijken

Onder de tweewielerverzekering vallen onder andere de brommer, scooter, fiets en motorverzekering. Deze producten kunt u onafhankelijk vergelijken op Totaalbesparen.com waarmee u er zeker van kunt zijn dat u niet teveel betaald. Voor de e-bike en pedelverzekeringen kunt u terecht bij de fietsverzekering. Voor een quadverzekering kunt u terecht bij de brommer of scooterverzekeringen.

Brommerverzekering

Een brommerverzekering sluit u af voor een brommer of snorfiets. Bij het afsluiten van een brommerverzekering kunt u ervoor kiezen schadevrije jaren te gebruiken indien u deze heeft opgebouwd. Hiervoor zijn wel enkele eisen. Zo kunnen schadevrije jaren vaak niet voor zowel brommer als auto gebruikt worden, waardoor het gebruik van schadevrije jaren voor een brommerverzekering meestal niet aantrekkelijk is. U kunt kiezen uit WA-dekking of een allrisk brommerverzekering. Meer over de verschillende dekkingen leest u op onze vergelijkingspagina.

Brommerverzekering vergelijken

Scooterverzekering

Speciaal voor de personen die op zoek zijn naar een scooterverzekering, hebben wij een 100% onafhankelijk vergelijker ontwikkeld. Deze bekijkt op basis van uw voorkeuren waar u het goedkoopste uit bent. Heeft u nog nooit eerder een scooterverzekering afgesloten? Lees dan altijd even de informatie die geboden wordt op de vergelijkingspagina. Hier vindt u informatie over andere de verschillende verzekeringsvormen, dekkingen en het eventuele gebruik van schadevrije jaren bij de scooterverzekering.

Scooterverzekering vergelijken

Fietsverzekering

Vroeger werden fietsverzekeringen relatief weinig afgesloten. Met de opkomst van de e-bike begint dit te veranderen. Dat komt natuurlijk vooral omdat deze fietsen een stuk kostbaarder zijn dan eerder, maar mensen kiezen ook voor een fietsverzekering om met een gerust gevoel de weg op te gaan. De fietsverzekering kost in de meeste gevallen slechts enkele euro's per maand. Toch is een fietsverzekering vooral interessant voor mensen die in bezit zijn van een dure fiets. De fietsverzekering kan overigens ook interessant zijn voor personen die de fiets vaak stallen op een plek waar fietsendiefstal veel voorkomt en voor personen waarvan de fiets al eerder gestolen is.

Fietsverzekering vergelijken

Motorverzekering

De motorverzekering is verplicht voor iedereen die met een motor de weg op gaat. Net als bij de autoverzekering kan deze worden afgesloten in verschillende vormen en kan gekozen worden voor verschillende dekkingen: casco (wa), casco plus een volledig casco (allrisk). In welke vorm u de motorverzekering afsluit is vooral afhankelijk van de leeftijd en huidige dagwaarde van uw motor. Ook bij het afsluiten van een motorverzekering kan gebruik worden gemaakt van schadevrije jaren. Meer informatie over de motorverzekering leest u op onze vergelijkingspagina.

Motorverzekering vergelijken

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01