Tweewielerverzekeringen vergelijken

Tweewielerverzekering vergelijken

Onder de tweewielerverzekering vallen onder andere de brommer, scooter, fiets en motorverzekering. Deze producten kunt u onafhankelijk vergelijken op Totaalbesparen.com waarmee u er zeker van kunt zijn dat u niet teveel betaald. Voor de e-bike en pedelverzekeringen kunt u terecht bij de fietsverzekering. Voor een quadverzekering kunt u terecht bij de brommer of scooterverzekeringen.

Brommerverzekering

Een brommerverzekering sluit u af voor een brommer of snorfiets. Vaak kunt u kiezen uit de standaard WA dekking en de Allrisk dekking. Deze laatste is met name interessant voor nieuwe brommers.

Scooterverzekering

Voordat u met de scooter de weg op mag, dient u deze te verzekeren. De WA dekking is verplicht. Maar koopt u een nieuwe scooter, dan is de Allrisk dekking mogelijk verstandiger. Lees er alles over en vergelijk direct.

Motorverzekering

De motorverzekering is verplicht voor iedereen die met een motor de weg op gaat. U kunt kiezen uit de WA, WA beperkt casco en Allrisk dekking. Welke voor u het goedkoopste is, ontdekt u door te vergelijken. 

Fietsverzekering

Nieuwe fiets gekocht? Dan kan een fietsverzekering geen kwaad. Zeker niet als u een dure e-bike of bakfiets heeft gekocht. Gebruik onze onafhankelijke vergelijker om te ontdekken welke fietsverzekering bij u past.