AEGON dierenverzekering

Met de AEGON dierenverzekering beschermt u uw geliefde huisdier. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Alle informatie over de AEGON huisdierenverzekering leest u hieronder.

Waarom de AEGON dierenverzekering?

Uw huisdier is onderdeel van uw gezin en u wilt er daarom goed voor zorgen. Als uw huisdier iets overkomt, wilt u dat er goed gezorgd wordt voor hem of haar. Een dierenverzekering kan daarom gezien worden als een zorgverzekering voor dieren. Veel mensen kiezen voor een huisdierverzekering. Hiermee dekken zij noodzakelijke medische zorg. De AEGON dierenverzekering is wellicht een goede keus voor uw hond of kat.

Aegon dierenverzekering

Voordelen huisdierenverzekering AEGON

Verschillende dekkingen

De dierenverzekering van AEGON kent een basisdekking en meerdere aanvullende dekkingen.

Basisdekking

AEGON vergoedt kosten die in Nederland worden gemaakt. De maximale vergoeding is 3.500 euro per verzekeringsjaar, per huisdier. Hieronder vallen bijvoorbeeld de kosten voor:

  • een consult bij de dierenarts;
  • opname en behandeling (inclusief operaties en narcose) als dit medisch gezien nodig is;
  • onderzoek dat nodig is om een aandoening of letsel door een ongeval vast te stellen;
  • in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen;
  • hulpmiddelen voor genezing zoals verband en implantaten.

Aanvullende dekkingen

Naast de basisdekking kunt u bij AEGON een aanvullende dekking kiezen voor crematie en reizen.

AEGON dierenverzekering vergelijken

Een verzekering voor uw huisdier is niet verplicht. Toch kiezen steeds meer mensen er voor. Voordat u een dierenverzekering afsluit, is een dierenverzekering heel verstandig. Iedere verzekeraar biedt namelijk andere dekkingen en andere premies. De premies kunnen fors verschillen waardoor vergelijken loont.

Ervaringen met de huisdierenverzekering AEGON

Naast vergelijken is ook het lezen van reviews handig. In deze reviews leest u hoe andere klanten de verzekeraar of de verzekering beoordelen. Dit kan een goed beeld geven van de verzekeraar. Let er wel op dat meestal mensen met een negatieve ervaring een review schrijven. Dit kan zorgen voor een vertekend beeld.

Aegon dierenverzekering afsluiten

Zodra u een vergelijking heeft gemaakt en een keus heeft gemaakt, kunt u de dierenverzekering online afsluiten. Uw geliefde viervoeter is dan direct goed verzekerd voor medische zorg. Bij ons kunt u de AEGON dierenverzekering niet afsluiten, maar wel van andere verzekeraars.

Dierenverzekering van Aegon opzeggen?

Heeft u al een verzekering en wilt u uw AEGON huisdierenverzekering opzeggen? Dan kunt u dit regelen via AEGON. Wij kunnen uw polis niet inzien en daarom niet voor u opzeggen. Neem daarom contact op met AEGON of kijk op de website. Let er op dat er een minimale contractduur geldt van 1 jaar.