Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Groene energie vergelijken - 100% Hollands groen

Groene energie vergelijken en overstappen

Groene energie vergelijken lijkt zo makkelijk maar is dat blijkbaar niet. Er zijn inmiddels talloze energievergelijkers die claimen groene energie te vergelijken terwijl dit echt niet het geval is. Veel grote energieleveranciers zoals Nuon en de Nederlandse Energie Maatschappij bieden zogenaamde groene energiepakketten aan. Veel van de energie die geleverd wordt is dan echter afkomstig uit het buitenland. Daar worden certificaten aangepast waardoor de energie in Nederland als 'groen' verkocht mag worden. In Nederland zijn echter maar enkele echte groene energieleveranciers actief. Door gebruik te maken van onderstaande groene energievergelijker krijgt u slechts de resultaten van deze écht groene energieleveranciers te zien. Alle groene energie wordt door deze energieleveranciers in Nederland geproduceerd door middel van klimaatneutrale processen zoals windmolens. Daarnaast is de goedkoopste groene energieleverancier tegenwoordig niet eens zoveel duurder dan de conventionele energieleverancier.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Groene energie vergelijken op Totaalbesparen.com

De groene energievergelijker van Totaalbesparen.com is een van de eerste écht groene energievergelijkers. Door alleen het aanbod van echt groene energieleveranciers te vergelijken wordt de vergelijking een stuk simpeler. Er valt in eerste instantie namelijk al 90% van de energieleveranciers af doordat deze wel groene energie verkopen, maar dit niet leveren. Verder is een goedkope groene energieleverancier tegenwoordig niet veel duurder meer dan een conventionele energieleverancier als Nuon of Oxxio. Daarnaast draagt u met het afnemen van echt groene energie bij aan een beter milieu en de garantie dat uw geld wordt geïnvesteerd in nieuwe groene projecten.

De energieleveranciers die als volledig groen worden beschouwd zijn:
Greenchoice
Huismerk Energie
Pure Energie
Qurrent
Vandebron

Bij de bepaling of een energieleverancier volledig groen is of niet is mede gelet op de oorsprong van energie (deze moet uit Nederland komen) en de investeringen die de energieleverancier doet. Wanneer een energieleverancier namelijk verdient aan groene energie, maar vervolgens alleen investeert in kolencentrales, is deze energieleverancier uiteraard niet volledig groen te noemen.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy