Energieleveranciers

Een energieleverancier zorgt ervoor dat er energie wordt geleverd aan uw object. Hiervoor maakt de leverancier gebruik van het netwerk van uw netbeheerder. Elke energieleverancier rekent zijn eigen leverings- en vastrecht kosten. Energiebelasting, regiotoeslagen en netbeheerkosten zijn bij alle energieleveranciers hetzelfde.

Energie vergelijken
Logo

Anode

Anode is een van de goedkope energieleveranciers, waar u zich eenvoudig online aan kunt melden voor de afname van stroom en/of gas. Benieuwd wat u kunt besparen en wilt u overstappen naar een voordelige leverancier van energie? Anode maakt geen dure reclames en behoort daardoor tot de minder bekende bedrijven, al levert dit voor u uiteindelijk een zo scherp mogelijke energierekening op.

Logo

Budget Energie

Budget Energie behoort tot de goedkoopste energieleveranciers in Nederland, zowel binnen collectieven als die van de ConsumentenBond, de ANWB, de Vereniging Eigen Huis en SloopdeCrisis, als afzonderlijk voor particulieren op basis van een online vergelijking.

Logo

Delta

Delta behoort tot de goedkope energieleveranciers, die u bovendien kan helpen te besparen op uw energiekosten. Wilt u gebruik maken van zonnepanelen, of zorgen voor een meer zuinige CV-ketel? U kunt die bij Delta kopen of huren, wanneer u een energiecontract afneemt waarmee u tot honderden euro’s op de energierekening kunt besparen.

Logo

DGB Energie

DGB Energie biedt verschillende voordelige energiepakketten, voor stroom en/of gas. Wilt u maximaal besparen op uw energierekening? U kunt hieronder de pakketten bekijken en direct overstappen, DGB Energie zorgt ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. DGB Energie is de groene belangenbehartiger, die zorgt voor eerlijke energie.

Logo

E.ON

E.ON maakt sinds 2018 deel uit van Eneco! E.ON behoort tot de grotere energieleveranciers in Nederland, de kans is groot dat u de naam regelmatig tegenkomt in de verschillende media-campagnes. Het is daarnaast een voordelige energieleverancier, wat u kunt zien aan de onderstaande pakketten die u kunt gebruiken om over te stappen.

Logo

Electrabel

Electrabel gaat in Nederland verder onder Engie! Electrabel is een voordelige energieleverancier, die onderdeel uitmaakt van het grote GDF Suez uit Frankrijk. In Nederland is de leverancier zoveel mogelijk online actief, om de kosten te drukken en u een laag tarief voor stroom en/of gas aan te kunnen bieden.

Logo

Eneco

Eneco behoort tot de grote energieleveranciers in Nederland, u kunt er rekenen op een betrouwbaar aanbod in combinatie met scherpe tarieven. Bovendien kunt u binnen enkele klikken overstappen en zorgt Eneco voor 100% groene stroom. De energieleverancier heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en kan aan de andere kant rekenen op een hoge waardering door bestaande klanten.

Logo

Energie Direct

Energie Direct behoort tot de prijsvechters binnen de markt, het is een voordelige energieleverancier die ervoor zorgt dat u de kosten voor stroom en/of gas flink omlaag kunt brengen. Wilt u tot honderden euro’s per jaar besparen, door binnen een paar minuten over te stappen naar Energie Direct.

Logo

EnergieFlex

Uw contract bij Energieflex sluit u af via Totaalbesparen.com! EnergieFlex probeert energie op een vernieuwende manier af te rekenen, u zit er niet standaard vast aan een voorschot met een afrekening achteraf. In plaats daarvan is het mogelijk om prepaid tegoed aan te schaffen en daarvoor energie af te nemen, of per maand af te rekenen op het daadwerkelijke verbruik.

Logo

Engie

Bij alle energiecontracten van Engie ontvangt u standaard CO2 gecompenseerd gas Engie is de nieuwe naam van het grootste nutsbedrijf ter wereld, GDF SUEZ. Dit nutsbedrijf is in Nederland actief onder de naam Electrabel. Ook de naam van Electrabel is inmiddels gewijzigd naar ENGIE.

Logo

Essent

Essent behoort tot de grootste energieleveranciers van Nederland en kan rekenen op 95% tevreden klanten. Zoekt u naar een energieleverancier waar u kunt rekenen op een uitstekende service en waar u zo min mogelijk omkijken heeft naar de levering van stroom en gas.

Logo

Fenor

Fenor is een redelijk kleine Friese energieleverancier die sinds 2011 actief is op de Nederlandse markt. Fenor biedt naast een standaard modelcontract nog enkele energiepakketten met vaste tarieven. Deze energieleverancier biedt energie aan zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Fenor richt zich vooral op de lokale markt (lees: Friesland) en investeert geregeld in lokale evenementen.

Logo

Greenchoice

U kunt bij Greenchoice gebruik maken van verschillende voordelige energiepakketten, altijd op basis van groene energie en een aantrekkelijke korting. Wilt u bijvoorbeeld specifiek gebruik maken van windenergie, of groene energie in de meer algemene zin.

Logo

Greenfoot Energy

LET OP! Greenfoot bestaat niet meer Greenfoot Energy is een redelijk nieuwe energieleverancier die haar producten aan zowel particulieren als bedrijven levert. Hoewel deze energieleverancier zelf niet helemaal groen is, investeert zij wel in de opwekking van duurzame energie.

Logo

Huismerk energie

Huismerk Energie zorgt vanuit een lokale gedachte voor 100% groene stroom, uiteraard in combinatie met een scherp tarief. U kunt voordelig (voor een lokaal tarief) contact opnemen met de klantenservice van Huismerk Energie, of online een berekening van uw nieuwe maandbedrag maken.

Logo

Innova

Innova is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2010 actief is. Deze energieleverancier levert op het moment alleen energie voor het MKB en ZZP'ers. Innova profileert zich als duurzame energieleverancier voor het bedrijfsleven. Duurzame energie van Innova Of de duurzame energie van Innova werkelijk duurzaam is of niet moet nog bekend worden gemaakt aan de hand van een nieuw stroometiket.

Logo

Main Energie

Main Energie is een Nederlandse energieleverancier die in eerste instantie energie leverde aan bedrijven. Het is tegenwoordig ook voor consumenten mogelijk energie af te nemen bij deze energieleverancier. De levering van duurzame energie is voor Main Energie een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Logo

Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is eerlijk over energie en helder over de verschillende lastige begrippen. Weet u wat een ‘jaarnota’ inhoudt, hoe energieleveranciers precies ‘groene stroom’ leveren en wat ‘salderen’ u op kan leveren.

Logo

Nuon

Nuon behoort tot de grote energieleveranciers in Nederland, waar u kunt rekenen op een betrouwbare levering en een uitstekende klantenservice. U kunt er gebruik maken van verschillende pakketten, bijvoorbeeld op basis van een vaste of variabele prijs, met een contract voor 1 of meerdere jaren.

Logo

Oxxio

Oxxio is een innovatieve energieleverancier, die zich in een paar jaar tijd op heeft weten te werken tot een bekende en betrouwbare partij. Wilt u graag meer inzicht in uw energieverbruik, een eerste stap om voor een besparing te kunnen zorgen? Oxxio kan dat u bieden, via InControl.

Logo

Powerpeers

Powerpeers maakt onderdeel uit van Vattenfall, het moederbedrijf waaronder ook Nuon actief is. Powerpeers wordt daarom ook wel het 'groene zusje' van Nuon genoemd. Powerpeers treedt meer op als tussenpersoon dan als daadwerkelijke energieleverancier. Klanten van deze energieleverancier kunnen kiezen voor een eigen energiebron.

Logo

Pure Energie

Pure Energie richt zich volledig op duurzame energie, opgewekt met windmolens. Wilt u een stap vooruit zetten, die er bovendien voor zorgt dat u jaarlijks op de kosten van uw energievoorziening kunt besparen? Dankzij Pure Energie kan de energierekening omlaag, al was het maar omdat u gratis 50 kWh aan groene stroom ontvangt.

Logo

Qurrent

LET OP! Qurrent is per heden overgenomen door Greenchoice Qurrent heeft zich tot doel gesteld zoveel mogelijk CO2-uitstoot te besparen, door maximaal in te zetten op duurzame energie. Dat lukt uitstekend, samen met haar klanten is Qurrent erin geslaagd tienduizenden kilo’s CO2-uitstoot te voorkomen.

Logo

Robin Energie

LET OP! Robin Energie is officieel failliet verklaard! Robin Energie biedt de helpende hand wanneer de nood het hoogst is en zorgt ervoor dat u als bewindvoerder of budgetbeheerder voor een betrouwbare aansluiting voor uw cliënt kunt zorgen. U kunt er rekenen op fatsoenlijke energie, zonder borg bij een dreigende afsluiting.

Logo

UnitedConsumers

UnitedConsumers is een energieleverancier welke energie levert met korting. Om er zeker van te zijn dat de energieprijzen van UnitedConsumers lager zijn dan die van concurrenten, verlaagd deze energieleverancier het tarief van de regioleverancier met 1 cent. Met het afsluiten van een 3-jarig contract besparen consumenten hiermee gemiddeld 340 euro.

Logo

Vandebron

Vandebron is een leverancier van duurzame energie, die boeren die energie opwekken in contact brengen met klanten die diezelfde energie graag willen afnemen. Deze energieleverancier houdt de kosten laag, zodat zelfs met de scherpe tarieven, de boeren die de energie opwekken aan de andere kant een eerlijke vergoeding kunnen verwachten.

Energieleveranciers vergelijken

Het vergelijken van energieleverancier wordt elk jaar weer meer gedaan. Toch maakt nog bijna 50% van de Nederlanders gebruik van een variabel contract, ook wel modelcontract genoemd. Dit type energiecontract is een stuk duurder dan een vast contract. Vaak zijn de leveringstarieven hoger dan de tarieven die worden gerekend bij een vast contract. Maar het grootste verschil zit in de welkomstkorting die wordt geboden bij het afsluiten van een vast contract. Deze welkomstkorting loopt al snel op tot €200 op jaarbasis. Zelfs met dezelfde leveringstarieven bespaart u dus behoorlijk met het ontvangen van deze korting. Krijgt u nog energie geleverd op basis van variabele tarieven? Dan is het zeker aan te raden te kijken wat u kunt gaan besparen.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy