Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Mobiele abonnementen vergelijken

Mobiele abonnementen vergelijken en overstappen

Door gebruik te maken van onze vergelijkingsmodule voor mobiele telefoonabonnementen kunt u tot 150 euro besparen op uw nieuwe contract. Vergelijk de verschillende aanbieders en stap direct over.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Mobiele abonnementen vergelijken op Totaalbesparen.com

Met onze vergelijkingsmodule voor mobiele telefonie vergelijkt u het aanbod van zowel Telecom providers als andere vergelijkers van mobiele abonnementen. Op deze manier bent u als bezoeker altijd verzekerd van de beste deal.

Volledigheid van de vergelijking

Hoewel onze vergelijkingsmodule voor mobiele abonnementen niet geheel compleet is, zijn alle goedkoopste mobiele abonnementen wel aanwezig. Onze vergelijker van mobiele abonnementen onderscheidt zich van andere vergelijkers door ook de resultaten van andere vergelijkers mee te nemen in de overzichten. Resultaten van onder andere Phonehouse en Belsimpel worden getoond in onze resultaten. Hiervoor is gekozen om het onafhankelijk karakter van onze vergelijkingsmodules te kunnen waarborgen.

Hoe te vergelijken

De vergelijker is het enige dat u nodig heeft om op een geavanceerde, maar eenvoudige wijze de meest geschikte abonnementen te selecteren. In het overzicht worden standaard alle populaire smartphones vermeld zodat u niet hoeft te zoeken. Eenmaal een smartphone gekozen? Selecteer dan die smartphone en direct worden alle abonnementen van dit specifieke model weergegeven.

Wanneer de keuze voor een bepaalde de smartphone achter de rug is, begint het vergelijken past echt. Hoe ziet uw perfecte abonnement eruit? Is dat een abonnement met onbeperkt bellen en internet of een abonnement met een klein aantal belminuten en datalimiet van 1 of 2GB? Wat uw voorkeur ook is; met de vergelijker stelt u op een eenvoudige wijze vast welk abonnement het meest bij uw persoonlijke situatie past. Met behulp van de sliders voor de belminuten, internet MB’s, abonnementsprijs en toestelprijs kunt u uw wensen kenbaar maken. Vink hiernaast de relevante optie aan en enkel de meest geschikte mobiele abonnementen blijven over.

De looptijd

Eén van de keuzes is de looptijd. De vergelijker geeft meerdere opties weer maar alleen de 12 en 24 maanden optie is beschikbaar voor mobiele telefoons. Dit is de duur van het contract. Gedurende deze periode zit u vast aan de afgesproken maandlasten behorend bij het abonnement. Een kort contract van een jaar heeft het voordeel dat het snel afgelopen is. Anderzijds zijn bij deze contractduur de maandelijkse kosten hoger. Voor mobiele telefoons met abonnement is een 24 maanden contract gangbaar. De maandlasten worden bij deze contractduur verspreid over de looptijd wat tot lagere maandelijkse kosten leidt.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy