Univé scooterverzekering

Logo

Bij Univé sluit u een scooterverzekering al binnen 5 minuten online af. Om te zien of Univé in uw geval ook de goedkoopste scooterverzekering biedt kunt u gebruik van onze vergelijker. De scooterverzekering van Univé is vaak één van de goedkoopste in onze overzichten en biedt van alle verzekeraars veruit de meeste opties. Zo kunt u kiezen voor maar liefst 3 vormen van de scooterverzekering en kunt u er ook voor kiezen het eigen risico te verhogen waarmee u een korting ontvangt op de premie. Uiteraard biedt de Univé ook verschillende aanvullende dekkingen voor de scooterverzekering.


Univé dekkingen

Bij Univé kunt u kiezen uit 3 verschillende standaard dekkingen: WA, WA Plus en allrisk. De WA variant is wettelijk verplicht. Met een WA Plus verzekering bent u tevens verzekerd tegen enkele schades die aan uw scooter ontstaan. Denk hierbij aan storm- en waterschade, maar ook aan diefstal. Met een allrisk verzekering bent u tegen al deze schades verzekerd en bent u tevens gedekt tegen schade die ten gevolge van een eigen fout ontstaat aan uw scooter. Let er wel op dat een allrisk scooterverzekering een stuk duurder is dan de standaard WA variant.


Korting op uw Univé scooterverzekering

Wanneer u een scooterverzekering afsluit bij Univé, ontvangt u direct 50% no-claim korting. Voor elk jaar dat u schadevrij rijdt, ontvangt u vervolgens extra kortingen. De actie waarbij direct 50% no-claim korting verstrekt wordt is overigens alleen geldig voor personen die voor het eerst een scooter verzekeren. Wanneer u schade rijdt, vervalt deze korting.


Naar de website van Univé »

Univé vergelijken

Direct naar resultaat
Scooterverzekering

Univé contactgegevens

T: 0592 349340

Postadres
Uw Univé scooterverzekering regelt u online via uw Univé account.

Meer scooterverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01