Zorgverzekeraars

Elk jaar kunt u in de maanden november en december overstappen van zorgverzekeraar. Omdat de prijzen jaarlijks weer worden bijgesteld door de verzekeraars, is het handig om te kijken of u bij uw huidige verzekeraar nog wel goed zit. U kunt dan bekijken of u voor dezelfde dekking niet bij een ander goedkoper uit bent.

Zorgverzekering vergelijken
Logo

Ditzo

Ditzo biedt momenteel de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze. De vrije zorgkeuze is een belangrijk onderdeel van de zorgverzekering, aangezien dit onderdeel bepaald of u zelf mag kiezen naar welke dokter of ziekenhuis u gaat wanneer dit nodig is. Ter illustratie: stel u woont in Hengelo en gaat naar het ziekenhuis in Enschede.

Logo

OHRA

Een introductie heeft OHRA niet nodig. Deze zeer bekende verzekeraar is bij iedereen onderhand wel bekend. Zoals verwacht biedt OHRA ook voor de zorgverzekeringen van 2016 weer een vrije zorgkeuze. Dit houdt in dat u zelf mag kiezen naar welke dokter of ziekenhuis u gaat wanneer u hulp nodig heeft.

Logo

Promovendum

Promovendum is een unieke verzekeraar die enkel restitutiepolissen voor de basisverzekeringen aanbiedt. Het is niet mogelijk een budgetpolis of naturapolis bij deze verzekeraar af te sluiten. De zorgverzekeraar wil namelijk enkel het beste voor haar klanten en biedt daarom restitutiepolissen aan.

Logo

Univé

Univé biedt als eerste verzekeraar in Nederland een welkomstkorting aan bij het afsluiten van een zorgverzekering. Waar dit bij bijvoorbeeld het vergelijken van energie al meer regelmaat als uitzondering is, wilden de zorgverzekeraars hier tot op heden nog niets van weten. Univé biedt iedereen die een zorgverzekering bij haar afsluit een korting van 10%.

Logo

VGZ

VGZ is een zorgverzekeraar die verzekeringen tegen onvoorziene ziektekosten aanbiedt. De verzekeraar biedt twee verschillende polissen voor de basisverzekering aan. Het is mogelijk een naturapolis of restitutiepolis voor de basisverzekering af te sluiten. Daarnaast kunnen verzekerden een aanvullende zorgverzekering afsluiten.

Zorgverzekeringen vergelijken

Hoewel het lijkt alsof er een boel aanbieders zijn van zorgverzekeringen, zijn de meeste kleine verzekeraars gewoon onderdeel van een grotere verzekeraar. Elk jaar weer komen er talloze nieuwe verzekeraars en pakketten bij. Daarbij wordt helaas ook vaak misleidende taal gebruikt. Wanneer u gebruik maakt van onze zorgvergelijker, heeft u hier geen last van. U geeft aan waar uw zorgverzekering aan zou moeten voldoen en wij tonen u de verzekeraars die hieraan voldoen, zonder daarbij rekening te houden met mooie woorden. Onze zorgvergelijker maakt een simpele vergelijking op basis van wat de verzekeraar werkelijk biedt en/of vergoedt.

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy