Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Zorgverzekering vergelijken 2018

Zorgverzekering vergelijken en overstappen

De premies voor de zorgverzekeringen van 2018 zijn weer compleet. Vergelijk 100% onafhankelijk zorgverzekeringen via onze zorgverzekering vergelijker.

Let op! onderstaande premies zijn de premies die door verzekeraars worden gehanteerd voor het jaar 2018. Wanneer u nu overstapt naar een nieuwe zorgverzekering zal deze op 1 januari 2018 in gaan.

Start met vergelijken
Second opinion?

Bekijk deze resultaten dan ook eens bij een andere vergelijker.

Pricewise zorgverzekering vergelijken
Easyswitch zorgverzekering vergelijken
Independer zorgverzekering vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Zorgverzekering vergelijken op Totaalbesparen.com

Elk jaar heeft u als consument het recht om in de maanden november en december over te stappen van zorgverzekeraar. Omdat elke zorgverzekeraar haar prijzen jaarlijks aanpast is het slim om uw zorgverzekering te vergelijken (TIP) en te kijken of u bij een andere zorgverzekeraar niet goedkoper uit bent. Uiteraard is het ook mogelijk uw huidige zorgverzekering te vergelijken met de overige zorgverzekeringen. Zo krijgt u een goed idee over de verschillen in premies en vergoedingen.

Door gebruik te maken van onze onafhankelijke vergelijker voor zorgverzekeringen bent u er zeker van dat u altijd de beste deal heeft. Uit verschillende steekproeven is gebleken dat de zorgvergelijker van Totaalbesparen.com door geen enkele andere vergelijker overtroffen wordt. Dit komt doordat de pakketten en prijzen welke op Totaalbesparen.com getoond worden door de zorgverzekeraars zelf worden ingevoerd en bijgehouden. Op deze manier heeft u als consument altijd een zo volledig mogelijk overzicht van de opties voor de hand.

Volledigheid van onze zorgverzekering vergelijker

Momenteel worden meer dan 95% van de beschikbare zorgverzekeringen voor 2016 getoond in ons overzicht. De reden dat geen 100% is, is het feit dat enkele zorgverzekeraars hun prijzen niet vrijgeven. Om de volledigheid en onafhankelijkheid van onze zorgverzekering vergelijker te kunnen garanderen worden ook zorgverzekeraars getoond waarvan wij geen vergoeding ontvangen indien u naar hen overstapt. Verder worden de resultaten van deze zorgverzekeraars niet beïnvloedt omdat zij geen vergoeding betalen. De goedkoopste zorgverzekering staat bij ons altijd bovenaan. Hierdoor bent u als consument verzekerd van een onafhankelijke en transparante vergelijking.

Second Opinion?

Niet zeker dat u bij ons de beste prijzen getoond krijgt? Dan bieden wij u graag een second opinion bij een zorgvergelijker. Ook hier kunt u de prijzen voor zorgverzekeringen in 2018 onafhankelijk vergelijken.

Copyright © 2014-2017 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy