Biro verzekering

Heeft u een Biro gekocht, dan bent u verplicht een Biro verzekering af te sluiten. Een Biro verzekeren doet u hieronder snel en simpel. U kunt dan direct de weg op.

Biro verzekering
  1. [inhoudsopgave]

Een Biro verzekeren

Een Biro is eigenlijk een hippe invalidewagen. Een elektrische kar waarmee u eenvoudig door de stad rijdt. En tot voor kort overal kon parkeren, inclusief op de stoep. Er werden hierdoor met name in steden als Amsterdam veel Biro’s verkocht. Omdat een Biro een scootmobiel is, moet u de Biro verzekeren. Een Biro verzekering is daarmee verplicht. Dit doet u met een brommerverzekering.

biro verzekering

Verzekering Biro

Een Biro heeft geen eigen verzekering. U verzekert de Biro met een brommerverzekering. Biro is overigens een merk, maar omdat hij zo populair is wordt deze naam overal gebruikt. De WA Biro verzekering is verplicht, uiteraard kunt u hem uitgebreider verzekeren. Hierdoor betaalt u wel een hogere premie per maand. Door een Biro verzekering te nemen bouwt u ook schadevrije jaren op. Dit heeft als voordeel dat u in de loop van de jaren een lagere premie zult gaan betalen. Ieder jaar dat u geen schade claimt bij de verzekeraar, bouwt u één schadevrij jaar op. Hoe meer jaren u heeft opgebouwd, hoe hoger de korting is die u ontvangt.

Biro verzekeren als invalidevoertuig

Tot voor kort was het mogelijk om een Biro op te geven als invalidevoertuig. Het grote voordeel was hierdoor dat men op de stoep kon parkeren. Dat is nu niet meer toegestaan. Een Biro moet voorzien zijn van een kenteken en moet worden verzekerd. Een kenteken aanvragen voor uw Biro doet u via de RDW.

 

Wat kost een Biro verzekering?

Een Biro verzekeren kost ongeveer 20 euro per maand. Dit is echter wel geheel afhankelijk van het type Biro dat u rijdt. Rijdt u in een standaard Biro, in een gestylde versie of in eentje met technische aanpassingen vanwege een handicap? Dit is bepalend voor de premie. Daarnaast is uw leeftijd en het aantal schadevrije jaren van belang.

 

Biro verzekering afsluiten

Heeft u een hippe Biro? Sluit dan hier direct uw verzekering af. De verzekering voor uw Biro kunt u al vanaf 16 jaar afsluiten. Na het afsluiten van de Biro verzekering kunt u direct veilig de weg op. Door de verzekering te vergelijken, weet u snel waar u de goedkoopste Biro verzekering afsluit.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01