Brommerverzekering vergelijken

Op zoek naar een brommerverzekering? Vul in onderstaande vergelijker in waarnaar u op zoek bent en u ontvangt direct een overzicht van de goedkoopste brommerverzekeringen.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Welke dekking heb ik nodig?

Bij de brommerverzekering kan gekozen worden uit drie dekkingen: WA, WA plus en allrisk. Niet alle verzekeraars gebruiken voor deze dekkingen dezelfde benamingen. Vaak wordt ook wel casco plus gebruikt in plaats van WA plus en Casco compleet in plaats van allrisk. Nu u weet wat er te kiezen valt, wordt het tijd om een keuze te maken.

WA of casco verzekering

De standaard WA verzekering is wettelijk verplicht. Uw brommerverzekering moet minimaal WA verzekerd zijn. De WA brommerverzekering is de minst uitgebreide verzekering en daarom ook de goedkoopste. Deze verzekering is vooral aan te raden voor brommers met een lage dagwaarde. Met een standaard WA verzekering worden diefstal en schade door eigen schuld niet vergoedt.

WA plus of casco plus

De WA plus verzekering is in principe hetzelfde als de basis WA verzekering, maar vergoedt ook diefstal. Verder zit er bijna nooit een verschil tussen de WA en WA plus dekking. De WA plus verzekering is meestal niet veel duurder dan de standaard WA verzekering.

Allrisk of casco compleet

De allrisk brommerverzekering vergoedt naast diefstal ook schade die door eigen schuld is ontstaan. Met deze verzekering is dus ook schade aan het eigen voertuig gedekt indien u zelf de veroorzaker bent geweest van de schade. De allrisk brommerverzekering is een stuk duurder dan de standaard WA en WA plus verzekering. Deze verzekering is daarom vooral geschikt voor de duurdere en nieuwere modellen met een hoge dagwaarde.

Vergelijking

Maak een persoonlijke vergelijking op basis van eigen eisen en wensen. Geef goed aan wat deze zijn.

Verzekeraar kiezen

Kies de verzekeraar die het best bij u past. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op beoordelingen.

Naar het product

Ga naar het gekozen product. U wordt automatisch doorverwezen naar de juiste pagina bij de verzekeraar.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Brommerverzekeringen

*Getoonde prijzen zijn op basis van een IVA LUX bromfiets met een nieuwwaarde van € 1200,- zonder schadevrije jaren en een 25-jarige aanvrager. Werkelijke premies liggen waarschijnlijk een stuk lager!
Centraal Beheer brommerverzekering
Centraal Beheer brommerverzekering
Eigen risico: € 0,00 - Optioneel € 150,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Allrisk Optioneel
Dagelijks opzegbaar
Prijzen WA - Allrisk € 6,70 - € 19,36
Premie berekenen
Inshared brommerverzekering
Inshared brommerverzekering
Eigen risico: € 0,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Allrisk Optioneel
Dagelijks opzegbaar
Prijzen WA - Allrisk € 11,79 - € 13,90
Premie berekenen
Hema brommerverzekering
Hema brommerverzekering
Eigen risico: 10% - Minimaal € 150,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Allrisk Optioneel
Dagelijks opzegbaar
Prijzen WA - Allrisk € 8,99 - € 20,51
Premie berekenen
Univé brommerverzekering
Univé brommerverzekering
Eigen risico: € 100,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Allrisk Optioneel
Dagelijks opzegbaar
Prijzen WA - Allrisk € 7,27 - € 17,59
Premie berekenen
Meeus brommerverzekering
Meeus brommerverzekering
Eigen risico: € 125,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Allrisk Optioneel
Dagelijks opzegbaar
Prijzen WA - Allrisk € 9,13 - € 24,13
Premie berekenen
Diks brommerverzekering
Diks brommerverzekering
Eigen risico: € 0,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Allrisk Optioneel
Dagelijks opzegbaar
Prijzen WA - Allrisk € 21,18 - € 30,15
Premie berekenen

Schadevrije jaren en de brommerverzekering

De mogelijkheid bestaat om schadevrije jaren te gebruiken bij een brommerverzekering. Dat kan helaas niet zomaar en ook niet bij alle verzekeraars. Het is bijvoorbeeld vaak niet mogelijk om schadevrije jaren te hebben voor zowel een auto- als brommerverzekering. De schadevrije jaren die zijn gekoppeld aan een autoverzekering moeten dan eerst worden overgezet naar de brommerverzekering. U betaalt daarna aanzienlijk meer voor uw autoverzekering. Daarnaast is de kans dat een jongere schadevrije jaren heeft opgebouwd klein. Deze schadevrije jaren zullen dan van de ouders moeten komen. Wanneer u van plan bent om uw schadevrije jaren in te zetten voor de brommerverzekering van uzelf of uw kind, is het belangrijk erg goed te kijken bij welke verzekeraar u uw schadevrije jaren kunt gebruiken voor de brommerverzekering. Dat kan helaas niet bij alle verzekeraars en bij de verzekeraars waar dit wel kan, kunnen vaak niet dezelfde schadevrije jaren gebruikt worden voor meerdere verzekeringen.

Door gebruik te maken van schadevrije jaren bij uw brommerverzekering, kunt u een korting tot 85% krijgen op uw premie. Dat is op basis van 8 schadevrije jaren die niet voor een andere verzekering ingezet worden. Bestaat echter de mogelijkheid niet om uw schadevrije jaren voor meerdere producten in te zetten, dan raden wij u aan om óf over te stappen naar een verzekeraar waar dit wel kan, of de schadevrije jaren niet in te zetten voor de brommerverzekering. Een autoverzekering is namelijk meestal een stuk duurder dan een brommerverzekering.

Top brommerverzekering

Inshared
Geld terug bij gereden schadevrij jaar
Looptijd: dagelijks opzegbaar Bekijken →
Centraal Beheer
Tot 1 jaar na aankoop aanschafwaarde terug bij allrisk
Looptijd: dagelijks opzegbaar Bekijken →
Hema
Meerdere bestuurders opgeven mogelijk
Looptijd: dagelijks opzegbaar Bekijken →

Beste brommerverzekering vinden

Natuurlijk bent u op zoek naar de beste brommerverzekering. Wij raden u wel aan om niet alleen op de prijs te letten, maar ook op de verschillen in dekkingen en ervaringen van andere verzekerden. Het is natuurlijk, naast een aantrekkelijke premie, ook belangrijk dat u zonder al teveel getouwtrek een vergoeding krijgt wanneer u schade declareert. Ook is het fijn wanneer een verzekeraar goed bereikbaar is en met u meedenkt.

Prijzen van de brommerverzekering zijn per voertuig, bestuurder en dekking weer anders. Het is daarom allereerst belangrijk voor uzelf te bedenken welke brommerverzekering u wilt afsluiten. Welke dekking heeft u nodig? Gaat u uw schadevrije jaren ook inzetten? Wanneer u voor uzelf een duidelijk beeld heeft van waarnaar u op zoek bent, is het voor ons gemakkelijker u de juiste tarieven te tonen. De juiste tarieven ontdekt u door gebruik te maken van de filters bij onze vergelijker. Daarbij dient u minimaal te kiezen welke dekking u wilt hebben voor welk voertuig en of u gebruik wilt gaan maken van schadevrije jaren.

Veelgestelde vragen

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy